Bepaal zelf de hoeveelheid vlees in de Acana brokken

Bepaal zelf de hoeveelheid vlees in de Acana brokken

Veel fabrikanten van hondenvoer stoppen onnodige granen in de brokken. Dit zodat de honden sneller een vol gevoel hebben. Honden zijn carnivoren en hebben hierdoor weinig tot vrijwel geen granen nodig. Toch bestaan deze brokken voor meer dan de helft aan producten zonder voedingswaarde. In de brokken van Acana zit altijd minstens 50% vlees of vis. U kiest zelf de samenstelling, het vleesgehalte en de soort brokken voor uw hond. Brokken van Acana bestelt u eenvoudig en snel online bij Acana, de specialist voor al uw biologische en duurzame hondenvoeding.

Beloon het goede gedrag van uw hond met Acana brokken en snacks

Is de puppytraining in volle gang, of leert u uw hond oefeningen aan? Het belonen van uw hond versnelt het leerproces. In het assortiment van Dogline vindt u van het duurzame en biologische merk Acana diverse soorten brokken en snacks. Voer de brokken als dagelijks eten en vul dit aan met de snacks voor een evenwichtig eetpatroon. Het vlees in de brokken en snacks is vers verwerkt tot voedzame en gezonde voeding. Dit in tegenstelling tot veel reguliere merken die de brokken vullen met granen, die uw hond niet nodig heeft. Bekijk snel het assortiment van Dogline om passende brokken en snacks aan te schaffen voor uw hond.

Een voedzaam eetpatroon voor uw hond met Acana brokken

Zoekt u gezonde voeding voor uw hond? De experts van Dogline hebben goede en betrouwbare voeding, zoals Acana brokken en vele andere merken voor een betaalbare prijs. De brokken van dit merk zijn op biologisch verantwoorde manier geproduceerd. De basis deze hondenbrokken is eiwitrijk, omdat honden in de natuur ook voornamelijk op basis van eiwitten eten. Het vlees in de Acana brokken is afkomstig van dieren die op een duurzame manier zijn gefokt. Kortom, als u kiest voor dit merk, maakt u een verantwoorde keuze voor zowel uw hond als het milieu. Acana biedt voor ieder ras, leeftijd en conditie een passende productlijn.