Zeven vette jaren
Woning en Tuin

Dé online winkel voor mooie huisnummers en naamplaten

Welk naambord bij de voordeur ga jij jezelf vandaag cadeau doen? Wordt het er een van acrylaat, emaille, messing of perspex. Wellicht zijn dit materialen waar je nog niet van gehoord hebt of weinig over weet. Klik er eens op -aan de linkerkant van de homepage staan alle materialen opgesomd- en je leest aan welke eigenschappen de diverse naamborden voldoen.

Zwart, wit, groen, blauw- noem maar op?

Neem nu naamplaten van natuursteen. Ze worden gemaakt van uiteenlopende soorten steen. Een belangrijke is graniet. Graniet is sterk, mooi en bijzonder geschikt om naambordjes van te fabriceren. Een andere steensoort is Belgisch blauwsteen, ook wel bekend als het uiterst charmante ‘petit granit’. Het leuke aan natuurstenen naamplaatjes is dat ze stuk voor stuk verschillend zijn en een eigen karakter hebben. En dan houten borden. Die kun je mooi beschilderen! Houten borden kunnen verschillende kleuren krijgen. Beige, beits, boeren-groen, ivoor, lichtblauw, lichtgroen, wit en zwart zijn zomaar wat kleuren om uit te kiezen. 

Val op met een uithangbord!

Zoek je een uithangbord van hout? Dat is nog eens een goede keuze! Deze kunnen we in een modern of een klassiek jasje leveren. Afhankelijk van jouw specifieke wensen en voorkeuren maken we een echt persoonlijk houten uithangbord. We gebruiken eersteklas hout. We wijzen graag op de serie nostalgische uithangborden. Ze vallen op en dat is toch precies wat wilt bereiken met een uithangbordje. We noemen ze nostalgisch omdat de klassieke ronde vormen en de stijlvolle kleurencombinaties aan vroeger doen denken. Tegelijkertijd zijn dit tijdloze borden; ze misstaan zeker niet aan een hippe gevel.

Nostalgische uithangborden krijgen een zink-behandeling om ze roestvrij te maken. Dan volgt een coating van poeder in zwart groen of blauw. De witte tekst wordt er handmatig op geschilderd. Over de tekstindeling, het kader, het lettertype en de kleur van het bord beslis jij zelf. Voor vragen kun je het online contactformulier invullen. We zullen zo snel mogelijk een reactie geven!

https://www.denaambordenspecialist.nl/