Dozen kopen? Kies voor de beste kwaliteit en een uitstekende service

Dozen kopen? Kies voor de beste kwaliteit en een uitstekende service

Wilt u uw producten ook efficiënt, representatief en veilig verpakken? Kies er dan voor om dozen te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf. De Jong Verpakking helpt u graag verder. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. Uw doos op maat wordt vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.

Uw dozen worden na het kopen binnen korte tijd geleverd

U wilt uw producten op de juiste manier verkappen door dozen te kopen. Dan wilt u er toch ook zeker van zijn dat u de dozen snel in huis heeft? Zo kunnen uw producten snel de verkoop in! Vooral bij producten met een houdbaarheidsdatum, zoals etenswaren, is een snelle levering van de verpakking essentieel. Bij De Jong Verpakking begrijpen ze dit belang als geen ander. Daarom is dit bedrijf u zeven dagen per week van dienst. Kiest u voor een verpakking uit voorraad, dan heeft u deze al binnen 24 uur binnen. Kiest u voor op maat gemaakte dozen en laat u deze bedrukken? Dan duurt het doorgaans 2 tot 5 werkdagen voordat uw verpakking wordt geleverd.

Laat uw dozen meteen bedrukken als u deze gaat kopen

Wanneer u standaard dozen wilt kopen, bent u bij De Jong Verpakking aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Amerikaanse vouwdoos? Of zoekt u iets anders? Daarnaast levert deze specialist ook maatwerk. Zo maken ze golfkarton trays op maat, zodat u uw producten gemakkelijk kunt vervoeren. Naast het formaat van de dozen, is ook de opdruk ervan maatwerk. Met een bedrukte tray presenteert u uw merkproducten immers optimaal aan zowel uw klanten als op het uiteindelijke verkooppunt. Daarom maakt de specialist het mogelijk om uw dozen tegen een scherpe prijs te voorzien van fotobedrukkingen. Zo zorgt u voor een perfecte verpakking voor uw producten die de aandacht trekt van toekomstige klanten.