Een hoogwaardige locker van Locker.nl

Een hoogwaardige locker van Locker.nl

Bent u op zoek naar professionele lockerkasten? Wij kunnen u een aantal uitstekende modellen aanbieden. Om het overzichtelijk te houden, hebben we een en ander gerubriceerd. Dit biedt u de gelegenheid te kiezen uit onder meer de volgende typen: garderobekasten, was uitgifte lockers, kluizen en postkasten. Als u klikt op de serie van uw voorkeur ziet u meerdere exemplaren. Bij iedere lockerkast geven we een duidelijke omschrijving én een opsomming van de belangrijkste eigenschappen. Zeer populair tegenwoordig zijn onze laptoplockers. Met deze lockerkasten bent u uw bezoekers optimaal van dienst. Ze kunnen hun laptop of tablet veilig opbergen en tegelijkertijd opladen. We kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen heeft, of dat u advies wilt ontvangen. Neem gerust contact met ons op. Een van de specialisten van Locker.nl staat u graag te woord. 

Voor iedere functie de juiste kast

Van schoolkluisjes tot werkkasten en van een locker management systeem tot losse lockersloten. Dit en meer kunt u, precies wanneer het u uitkomt, online bestellen. Locker.nl houdt van transparantie, ook als het om klantervaringen gaat. Dat is de reden dat we onder het kopje ‘referenties’ foto’s van diverse afnemers hebben geplaatst. Zo krijgt u een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is. Locker.nl richt zich op bedrijven in Nederland en België. We vullen onze voorraad regelmatig aan, dus wat u in de webshop ziet is direct leverbaar. En we bieden meer! Zo kunnen we onder meer met u meedenken als u een werkruimte opnieuw gaat inrichten. We hopen dat u snel die ene locker vindt, die u nodig heeft. Wilt u ‘m van te voren bekijken? Kom eens langs in Bergen op Zoom. In onze showroom kunt u op uw gemak alle lockers bewonderen. 

Tip: Neem ook eens een kijkje bij onze collectie tweedehands lockers. Daar vindt u mooie opbergsystemen, nieuw en gebruikt, voor een zeer aantrekkelijke prijs. De collectie wisselt geregeld!
 

https://www.locker.nl/