Zeven vette jaren
Zakelijk

Hotel Van der Valk Amsterdam RAI

Amsterdam is al eeuwenlang een culturele en creatieve stad. In het centrum vindt u op iedere hoek van de straat bijzondere bezienswaardigheden. Maar ook net buiten het centrum kunt u zich goed vermaken. Dankzij de uitstekende verbindingen, kunt u zich makkelijk in Amsterdam verplaatsen. Op ongeveer 12 minuten van het centrum van Amsterdam ligt de RAI. Deze locatie is een van de bekendste en meest bezochte beurs- en congreslocaties van Nederland. Zakenlieden komen hier van alle nationaliteiten samen om informatie te delen en elkaar te inspireren. Daarnaast worden er regelmatig beurzen georganiseerd zoals bijvoorbeeld de huishoudbeurs, negenmaandenbeurs en motorbeurs.

RAI Amsterdam beschikt over 12 hallen die omringd worden door verschillende zalen. Ideaal voor grote bijeenkomsten zoals congressen of feesten. De RAI heeft ook één van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit theater beschikt over 1750 zitplaatsen en is sfeervol ingericht. Hier worden verschillende evenementen en voorstellingen door het jaar heen georganiseerd.  

De RAI investeert in duurzame groei en ontwikkeling in zowel het binnen- als buitenland. Dit geldt tevens voor de familie Van der Valk. De hotels zijn niet alleen in Nederland gevestigd maar de familie is ook actief in België, Duitsland, Bonaire en Curaçao. De uitbreiding zet zich voort in Nederland en komen er steeds meer nieuwe en moderne hotels bij. In november is er een hotel geopend in Amsterdam aan de Amstel. Het hotel bij de RAI is voorzien van luxe faciliteiten. 

Het onlangs geopende Van der Valk Amsterdam hotel ligt op slechts een aantal minuten met de metro vanaf de RAI . Dit is ideale locatie wanneer u een evenement of bijeenkomst bijwoont in de RAI. Bij Van der Valk Amsterdam kunt u heerlijk lunchen of dineren voor of na uw evenement of overnachten na een avond in de RAI.

https://www.vandervalkamsterdam.com/