Met voortenten tovert u uw caravan om tot een waar paleis

Met voortenten tovert u uw caravan om tot een waar paleis

Met een caravan inclusief voortenten van de beste kwaliteit heeft u de ultieme vrijheid. U bent vrij om overal heen te gaan waar u maar heen wilt. En zodra u aankomt op de plaats van bestemming, parkeert u de caravan en kan het genieten pas echt beginnen. Na een lange autorit in het zonnetje, met een drankje voor de caravan zitten, dat is waar u het voor doet! Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!

Makkelijk te installeren voortenten: zo zit u er snel warmpjes bij op de camping

Wie gaat er nu nog met de vouwwagen op vakantie? Deze klassieker is nog maar weinig terug te vinden op campings. In plaats daarvan ziet u juist steeds vaker caravans en campers. Waarom? Simpel, een caravan of camper is veel makkelijker! Wat mensen wel missen aan de vouwwagen is de ruimte die deze tenten bieden. Een caravan of camper is vaak toch wat kleiner dan een volledig opgezette vouwwagen. Om u meer ruimte te bieden op vakantie heeft Caravan inkoop en kampeerexpert Coppens Rekreatie een groot assortiment aan voortenten, speciaal voor caravans en campers. Snel genieten van uw vakantie, luxueus kamperen en meer dan genoeg binnenruimte. Kom snel kijken in de showroom en doe alvast een indruk op via de website.

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Al jaren heeft u veel plezier beleeft aan uw caravan. Toch gaat u steeds minder met de caravan op stap. In dat geval is het wellicht tijd om uw caravan te gaan verkopen. is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!