Zeven vette jaren
Image default
Winkelen

Nieuws Altena

 

Lokale Voetbalwedstrijd

Afgelopen zondag vond er een spannende voetbalwedstrijd plaats in Altena. De lokale voetbalclub, Altena United, nam het op tegen hun rivaal, De Bommelerwaard. Het was een intense wedstrijd waarbij Altena United met 2-1 won in de laatste minuut. De fans gingen uit hun dak en vierden de overwinning in het lokale café.

 

 

Opening Nieuw Winkelcentrum

Altena is binnenkort een nieuw winkelcentrum rijker. Op zaterdag 15 mei wordt het winkelcentrum “De Altena Bazaar” officieel geopend. Dit nieuwe winkelcentrum biedt diverse winkels en horecagelegenheden waar inwoners van Altena terecht kunnen. De opening zal plaatsvinden met een feestelijke bijeenkomst en speciale acties voor bezoekers. Het belooft een drukke dag te worden met veel gezelligheid en winkelplezier.

 

 

Gemeentelijke Belastingen

De gemeentelijke belastingen in Altena zijn dit jaar gestegen. Inwoners van Altena zullen merken dat hun aanslagbiljet hoger uitvalt dan vorig jaar. De gemeente heeft besloten tot deze verhoging vanwege de gestegen kosten voor onderhoud en infrastructuur. Het is belangrijk voor inwoners om op de hoogte te blijven van deze veranderingen en tijdig de belastingen te betalen om boetes te voorkomen.

 

 

Evenementenkalender

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat er weer veel leuke evenementen gepland zijn in Altena. Op 25 juni vindt het jaarlijkse Altena Festival plaats op het Stadspark. Dit muziekfestival trekt bezoekers uit de hele regio en biedt een line-up van lokale bands en bekende artiesten. Daarnaast staat op 10 juli de Altena Braderie gepland, waar lokale ondernemers hun waren zullen verkopen. Houd de evenementenkalender goed in de gaten om geen enkel evenement te missen!

 

 

Conclusie

Altena bruist van het nieuws en de activiteiten. Van spannende voetbalwedstrijden tot feestelijke openingen, er is altijd wel iets te beleven in deze levendige gemeente. Vergeet niet om regelmatig het lokale nieuws bij te houden via nieuws Altena om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en evenementen in de regio.