Professionele ondersteuning bij het lezen voor uw zoon of dochter met Optiek Verhoeven Eindhoven

Professionele ondersteuning bij het lezen voor uw zoon of dochter met Optiek Verhoeven Eindhoven

Het is soms lastig in te schatten hoe het leerproces bij kinderen verloopt als het om lezen gaat. Soms worden woorden of letters overgeslagen of verkeerd geïnterpreteerd. In veel gevallen wordt er een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Voorkom hoofdpijn door het aanmeten van een bril bij de optiek in Eindhoven

Heeft u wel eens last van hoofdpijn? Dit kan komen door het vele lezen of schrijven achter uw computer. In veel gevallen is het aanmeten van een bril hiervoor noodzaak. Wellicht is de stand van een van uw ogen of beide ogen niet goed waardoor er een prisma moet worden geslepen in een bril. Of u wilt enkel een leesbril op het werk. Het is begrijpelijk dat u hiervoor een professionele en betrouwbare oogmeting wenst. Uw ogen zijn immers een van de belangrijkste zintuigen. U ontvangt vakkundig zichtadvies van Optiek Verhoeven. Hier zijn zowel opticiens als optometristen werkzaam. Van het meten van een kleine sterkte tot aan complexe oogafwijkingen; voor uw klachten bent u bij Optiek Verhoeven van harte welkom voor een persoonlijke oogmeting.

Een ruim aanbod aan (merk)monturen bij de optiek in Eindhoven

Een bril is niet alleen een hulpmiddel. En ook niet alleen praktisch. Het is ook een trendy modeaccessoire. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?