Van maart tot en met oktober is er een jacht te huur

Van maart tot en met oktober is er een jacht te huur

Wat wilt u gaan doen in uw volgende vakantie? Wilt u twee weken het water op met een grote jacht? Een weekendje weg met vrienden of in de herfstvakantie lekker varen? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in jachtverhuur. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een jacht te huur is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Geen vaarbewijs? Geen probleem bij een professional in jachtverhuur!

Geniet optimaal van uw vakantie door het huren van een jacht bij een professionele jachtverhuur. Hiermee kunt u heerlijk genieten met een drankje uw hand, middenin de prachtige natuur van het Groene Hart. En het mooiste van alle is dat u geen vaarbewijs nodig heeft. Zo kan iedereen genieten van een heerlijke vakantie op het water. Waarom is dit niet nodig denkt u? Omdat de jachten die deze jachtverhuur aanbiedt kleiner zijn dan 15 meter en niet sneller varen dan 20 km/u. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige omgeving en kunt u zonder zorgen de jacht besturen.

Een compleet ingericht jacht te huur bij een specialist

Wilt u dit jaar eens met de boot op vakantie? Lekker het water op met vrienden of familie en optimaal genieten? Dan is het fijn om te weten dat er een jacht te huur is bij de specialist.  Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is namelijk voorzien van alle gemakken. Zo vindt u niet alleen een kookplaat, bestek, servies en keukenapparatuur, maar beschikt elke jacht ook over een lekkere douche en fijne bedden. Welk jacht u ook kiest bij deze specialist in jachtverhuur, u bent verzekerd van een ontspannen reis.