Zeven vette jaren
Image default
Aanbiedingen

Vespa kopen of leasen in Den Haag?

Elke keer wanneer je een glanzende Vespa scooter op straat ziet staan wil je die stap maken, maar dan zie je de prijzen in de scooterspeciaalzaken en dan stel je de aanschaf weer uit. Toch is een scooter rijden in Den Haag erg praktisch, als je de besparing op benzine en onderhoudskosten meerekent zijn de kosten ook wel te overzien. Dat betekent niet dat je zomaar drieduizend euro of meer kunt neerleggen voor een nieuwe Vespa scooter. Je kunt ook kiezen voor een Vespa scooter leasen, dan kun je de scooter betalen in termijnen waarmee de kosten per maand heel redelijk zijn. Zitten er haken en ogen aan een scooter op afbetaling kopen, en waar kun je in Den Haag het beste terecht bij het aanschaffen van die nieuwe brommer? Lees direct verder voor meer informatie.

 

Via fastfuriousscooters.nl kun je niet alleen kiezen voor kopen of leasen, je kunt ook kiezen voor een snorfiets of bromfiets, een luxe merk als Vespa of een goedkoop merk als IVA en ook middenklasse brommers als Sym en Kymco.

 

Een scooter leasen in het kort

Stel, je wilt een Vespa aanschaffen maar je houdt het geld liever op de bankrekening. Een tweedehands Vespa kopen in Den Haag is een optie, maar dan zul je ook sneller onderhoudskosten krijgen, en de garantiebepalingen zijn minder gunstig of gewoon niet aanwezig. Met een “financial” lease bestel je een nieuwe scooter en je betaalt deze in maandelijkse termijnen. Je hoeft dus niet eerst het geld te sparen, wanneer jouw persoonlijke situatie het toelaat kun je direct gaan rijden en in een periode van bijvoorbeeld enkele jaren afbetalen.

 

Wat zijn precies de voorwaarden van een scooter leasen? Bij fastfuriousscooters.nl kunnen ze je verder helpen.

 

Is een scooter op afbetaling aanschaffen goedkoop of juist duur?

Bij een scooter betalen in termijnen zul je altijd een rente moeten betalen, hoe langer de leaseperiode hoe hoger de effectieve rente zal zijn. Dat is dus duurder, maar als het alternatief een tweedehands scooter is, of een budget merk die na enkele jaren versleten is zie je dat een scooter leasen goedkoper kan uitvallen. Je moet immers alle kosten berekenen, ook van de alternatieve opties. Via fastfuriousscooters.nl kun je een toetsing laten uitvoeren om te zien of jij voor een leasecontract in aanmerking komt.

 

Kopen op afbetaling of toch maar even sparen? Bekijk de selectie brommers op fastfuriousscooters.nl en je wilt vandaag nog bestellen, zeker weten!

 

Alternatieven voor een Vespa

Je hebt wellicht in Den Haag al wat rondgekeken, dan zie je soms een onbekend merk scooter die lijkt op een Vespa maar veel goedkoper is. Deze Chinese import scooters worden in grote aantallen gemaakt op basis van wat oudere technologie, en met mindere kwaliteit onderdelen. Voor een rit af en toe zijn het geen slechte brommers, voor dagelijks woon- werkverkeer zul je meer profijt hebben met een Vespa scooter, of bijvoorbeeld een Peugeot scooter als je liever voor een ander merk en model kiest. Houd er ook rekening mee dat de restwaarde van een merk scooter aanzienlijk hoger ligt.

 

Bekijk alle merken en modellen via fastfuriousscooters.nl, de online scooter specialist met levering in Den Haag.

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-den-haag/