Welke sportprijzen vindt u in de webshop van een specialist?

Welke sportprijzen vindt u in de webshop van een specialist?

Er zijn vele gelegenheden waarbij er prijzen zoals bekers, medailles en rozetten uitgereikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een kampioenschap of een ander sport gerelateerd evenement. Maar wist u dat er ook prijzen worden uitgereikt aan de winnaars van een carnavalsoptocht of een artiest bij een talentenshow? Ook voor deze gelegenheden kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten medailles en bekers bij Mila Sportprijzen bestellen. Heeft u een bestelling geplaatst en via een van de veilige betaalmethoden, zoals iDEAL, afgerekend? Dan wordt uw bestelling doorgaans binnen twee dagen bij u bezorgd. Wist u overigens dat deze webshop ook een selectie aan kinderbekers voor de kleine kampioenen heeft?

Medailles, bekers, rozetten en andere sportprijzen eenvoudig online bestellen

Staan de kampioenschappen weer voor de deur? Of organiseert u binnenkort een sportevenement? In beide gevallen is het leuk om sportprijzen aan te schaffen bij een specialist. Mila Sportprijzen biedt een uitgebreid assortiment. Deze geheel op maat gemaakte prijzen, zoals sportbekers, kampioensbekers, rozetten en medailles, kunt u eenvoudig online bestellen. Alle producten worden uit voorraad geleverd. Daarom zijn zij in staat om uw bestelling al binnen twee dagen bij u te bezorgen. Heeft u een grotere bestelling? Dan kan het iets langer duren. Bovendien betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €100. Dat is de service die u van een specialist mag verwachten.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw wensen door

U organiseert een sportevenement op een school en daarvoor wilt u medailles bestellen bij Mila Sportprijzen. Wist u dat u dit heel eenvoudig online regelt? Bij het plaatsen van een bestelling kunt u niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een bepaalde sportafbeelding en een kleur lint. Op die manier kunt u de medaille helemaal afstemmen op uw sport. Heeft u zelf een logo ontworpen? Deze kunt u uploaden op de website waarna Mila Sportprijzen ervoor zorgt dat het logo op de medaille wordt geplaatst. U kunt medailles in verschillende groottes bestellen, namelijk 40 millimeter, 50 millimeter en 70 millimeter.