Witgoed service is onze enige onderneming

Witgoed service is onze enige onderneming

Service is de enige onderneming van Witgoed reparatie

Witgoed reparatie biedt klanten een uitstekende service door te doen wat eerlijk en rechtvaardig is. Ons team van gespecialiseerde technici en personeel werkt samen om beide kanten van problemen te zien.

We begrijpen dat u een keuze hebt wanneer het gaat om het repareren van apparaten en we stellen uw aandacht op prijs. Wij bieden wij een jaar garantie op al onze service- en reparatiewerkzaamheden. Ons doel is niet om één apparaat tegelijk te repareren, maar om uw enige bron voor het repareren van apparaten te worden, zolang u apparaten in uw huis hebt.

Witgoed reparatie is al enkele jaren een onafhankelijk servicebedrijf en we hopen er nog vele jaren voor u te zijn. Wij willen graag het servicebedrijf zijn dat u aan uw vrienden en familie aanbeveelt.

Witgoed reparatie voert de belangrijkste apparaat-reparatie uit die u nodig hebt wanneer u het nodig hebt. “Als we het niet kunnen verhelpen, is het niet opgepakt!”

Uw witgoed apparatuur effectief hersteld

Vertrouw op ons reparatiebedrijf om uw wasmachine, wasdroger, en vaatwasser snel en effectief te repareren. U zult niets minder dan onze snelle aandacht ontvangen.

Daarnaast werken we aan de meeste grote merken, waaronder Miele, Bosch, Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Samsung, LG en vele andere. Wanneer uw grote apparatuur “kapot” is, aarzel dan niet om ons te bellen.

 

Waarom wij?

Witgoed reparatie Hoorn onderhoudt apparaten in uw regio sinds meer dan 15 jaar en is er geweest voor alle nieuwe uitvindingen en technieken. Als geautoriseerde servicemedewerkers voor de meeste fabrikanten zijn wij up-to-date en klaar om aan al uw apparaat-behoeften te voldoen. Neem contact met ons op om de kwaliteitsservice te zien die we bieden en onze vriendelijke medewerkers zullen blij zijn om naar uw problemen te luisteren, een afspraak te maken of gewoon een praatje te maken over al uw apparaat-behoeften.

 

Klein begin van witgoed reparatie service

We waren een klein, lokaal bedrijf met slechts één doel voor ogen: onze buren voorzien van hoogwaardige apparatuur reparatie voor een geweldige prijs, door erkende, deskundige technici. Hoewel we sindsdien zijn uitgegroeid tot een groot en succesvol bedrijf dat sindsdien Noord-Holland, Utrecht en Flevoland bedient, hebben we die kleine, buurtcharme niet verloren. Ons personeel is vriendelijk en kan al uw servicebehoeften beantwoorden.

 

Als u zich op enig moment ongemakkelijk voelt, of liever met de klantenservice belt om alles te weten wat de technicus doet, zullen wij ons werk ondersteunen en uw vragen en opmerkingen verwelkomen wanneer de technicus bij u thuis is. Nogmaals, het bieden van hoogwaardige service en het op de eerste plaats stellen van uw behoeften. We zijn altijd op kantoor, zelfs in het weekend, dus wees niet verlegen om contact met ons op te nemen, hoe sneller u laat ons weten dat er een probleem is, hoe sneller we het probleem kunnen oplossen. Al ons werk is gegarandeerd en we gebruiken alleen onderdelen die door de fabriek zijn goedgekeurd. Neem contact met ons op voor meer informatie over garanties die we aanbieden aan al onze klanten, kosteloos!

Het belangrijkste is dat we het enige bedrijf voor reparatie van apparaten zijn dat expliciet al onze reparaties van apparaten garandeert. In tegenstelling tot onze concurrenten, kunt u er zeker van zijn dat de klus meteen klopt, zodat u geen andere technici hoeft te bellen en meer hoeft uit te geven.

https://witgoed-reparatie.net