Zeven vette jaren
Image default
Telefonie

3CX software is dé software van deze tijd

Als je als ondernemer nog nooit hebt gehoord van de 3CX telefoonsoftware, dan heb je echt onder een steen gelegen. Want de 3CX software is zo populair geworden dat deze nu moeilijk te verkrijgen is op de markt. Hier ben ik zelf ook achter gekomen, omdat ik ook meerdere malen had geprobeerd om aan het product te komen. Elke keer greep ik mis. Maar nu was ik ervan overtuigd dat ik er eentje zou krijgen.

Op zoek naar de gewilde 3CX software voor mijn bedrijf

Ik ging dus op zoek naar een bedrijf waar ik het 3CX software kon krijgen voor een goede prijs. Mijn bedrijf is namelijk niet al te groot, dus het budget is redelijk beperkt. Maar dat hield mij niet tegen om deze zoektocht te eindigen maar juist te beginnen. Want er moet toch wel een aanbieder zijn die iets voor mij kon betekenen. Mijn eerste strategie was in mijn directe omgeving zoeken, maar dat lukte helaas niet. Daarom werd het volgende het internet opduiken en daar kijken wat ze aanbieden. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van NuCall terecht waar ik zag dat ze de gewilde 3CX software hadden.

Een goede deal sluiten

Ik kon wel een gat in de lucht springen, maar daar was ik nog een beetje vroeg voor. Ik moest nog eerst een offerte aanvragen voor de software en hopen dat ze nog een aantal tot hun beschikking hadden. Gelukkig mailde ze mij gauw terug en hadden ze inderdaad nog op voorraad en was de prijs ook goed. Dus heb ik meteen akkoord gegeven op de offerte en de rest zouden zij regelen. Ze kwamen bij het bedrijf langs om alles te installeren en dat ging best soepel. Daarna kregen ik en mijn personeel een kleine uitleg over de software en konden we aan de slag. Ik ben er super blij mee.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over NuCall en alle producten en diensten die zij aanbieden aan bedrijven? Bekijk dan eens de website van hen via www.nucall.nl voor meer informatie.