Zeven vette jaren
Image default
Entertainment

3x planningen voor leuke personeelsuitjes

Een personeelsuitje plannen brengt genoeg vragen met zich mee. Wat ga je doen, hoeveel mag het kosten en waar gaat het uitje plaatsvinden? Er zijn heel wat manieren waarop je leuke personeelsuitjes kunt plannen waar iedereen nog lang over na zal praten. Maar welke opties heb je allemaal? Hier vind je drie voorbeelden van leuke personeelsuitjes, zodat jij een idee krijgt welke mogelijkheden je allemaal hebt!

 1: Activiteiten Scheveningen op het strand

Scheveningen is een gezellige plaats waar je niet alleen een prachtig strand hebt, maar ook nog eens vlakbij het schitterende Den Haag verblijft. Het strand van Scheveningen is groot en biedt alle ruimte voor leuke spellen. Je kunt er dan ook voor kiezen om een van de vele sportieve activiteiten te doen: powerkiten, blokarten, beachvolleybal of een zeskamp. De leukste spellen in teamverband zorgen voor een betere samenwerking: dit werpt ook zijn vruchten af op de werkvloer. Na een dag vol leuke spellen op het strand sluit je het personeelsuitje af in een van de gezellige strandtenten aan de boulevard.

 2: Ontdek Den Haag op een andere manier

Misschien ben je werkzaam in Den Haag of omgeving en lijkt het je enorm leuk om de stad samen met je collega’s beter te leren kennen. Dat kan met een leuk personeelsuitje. Een van de leuke personeelsuitjes is dan ook het spelen van spellen in de stad. Denk hierbij aan een GPS-tour door Den Haag vol opdrachten. Je kunt ook kiezen voor de iPad Team Tour of een van de vele andere citygames. Vervolgens kun je de dag afsluiten in stijl bij een van de leuke restaurants in de stad of kies je voor een rondvaart op de borrelboot.

 3: Activiteiten Scheveningen voor binnen

Wil je het personeelsuitje in Scheveningen vieren maar houdt je rekening met slecht weer? Dan kun je ook kiezen voor een van de activiteiten Scheveningen die je binnen kunt doen. Denk hierbij aan een van de leuke workshops zoals cocktails maken, schilderen of slippers pimpen. Je kunt er ook voor kiezen om een gezellig pubquiz te doen met je collega’s. Er zijn genoeg voorbeelden van leuke personeelsuitjes: bij Flitz-events helpen we je graag met het plannen van een onvergetelijk dagje weg met je collega’s!