Zeven vette jaren
Image default
Beauty en verzorging

4 Tekenen dat je een keratine behandeling nodig hebt 

Word je elke ochtend wakker met een hoofd vol pluizig, onhandelbaar haar? Sta je elke dag de meeste tijd voor de spiegel om je weerbarstige lokken te temmen? Dan is het misschien tijd om de voordelen van een keratine behandeling thuis kit te onderzoeken. Keratine behandelingen kunnen wonderen verrichten op stug en beschadigd haar – het transformeert levenloze lokken in levendige, glanzende lokken die er elke dag weer salonfris uitzien! Lees hieronder vier tekenen dat een keratine behandeling precies is wat jij nodig hebt.

1. Uw haar is pluizig en onhandelbaar

Onhandelbaar en pluizig haar kan ongelooflijk frustrerend zijn! Het goede nieuws is dat keratine behandelingen dit probleem kunnen helpen bestrijden met langdurige resultaten. Bij deze methode wordt keratine – een proteïne die van nature in je haar voorkomt – op de schacht van de haarlok aangebracht, wat zorgt voor glans en gladheid. Nadat de keratine is aangebracht, wordt uw haar aan de lucht gedroogd en vervolgens met een stijltang op hoge temperatuur rechtgetrokken om de keratine in te sluiten. Als dit proces is voltooid, heeft u zijdezachte lokken met aanzienlijk minder pluis dan voorheen.

2. U heeft moeite om het haar in de gewenste look te stylen

Jezelf de perfecte haarlook geven kan een strijd zijn. Of het nu gaat om een specifieke stijl of textuur, je lijkt veel verschillende opties en producten te proberen zonder succes. Als u dat nog niet heeft gedaan, zou een keratine behandeling uw volgende stap moeten zijn. Bij dit proces wordt keratine in je haarzakjes geïnjecteerd, waardoor het vocht beter wordt vastgehouden en je haar minder pluist en beter onder controle wordt gehouden. Met een keratine behandeling kunt u eindelijk het kapsel van uw dromen bereiken!

3. U heeft gespleten punten die na verloop van tijd erger lijken te worden

Gespleten haarpunten zijn de vloek van elke haarverzorgingsroutine, en het voelt alsof niets wat we doen ze doet verdwijnen. Of we nu gaan knippen, keratine behandelingen proberen of onze shampoogewoonten veranderen, niets lijkt dit probleem aan te pakken! Het goede nieuws is dat keratine behandelingen verdere schade kunnen helpen voorkomen, door de haarschachten praktisch te verzegelen en beschadigde punten te helpen genezen. Dit verbetert niet alleen onmiddellijk het uiterlijk van je haar, maar beschermt het ook tegen verdere splitsingen in de toekomst. 

keratine behandeling thuis

4. Uw haar is droog en broos, breekt vaak af of ziet er futloos uit

Als uw haar droog en broos is, kan een keratinebehandeling uw redding zijn. Dit type behandeling brengt keratine-eiwitten in de haarstrengen, voorkomt verdere schade en brengt het haar weer tot leven. Het verzegelt gespleten haarpunten, geeft glans en veerkracht, waardoor je lokken er weer gezond uitzien en aanvoelen. Keratine behandelingen zijn niet alleen voor beschadigd haar, maar ook voor wie krullen wil temmen of volume wil toevoegen. En natuurlijk weet iedereen dat een gezondere haardos ontstaat met regelmatige diepe conditioneringsbehandelingen in aanvulling op keratine. Dus als je het gevoel hebt dat je manen wel een oppepper kunnen gebruiken, ga dan naar een professionele stylist voor een keratine behandeling – het ziet er fantastisch uit! 

Bron: keratinebehandelingthuis.nl