Zeven vette jaren
Image default
Beauty en verzorging

Oral-B; alle voordelen op een rijtje

Wellicht niet het leukste klusje op een dag, maar toch heel erg belangrijk voor uw gezondheid; tanden poetsen. Het is iets wat de meeste mensen dagelijks, bij voorkeur zelfs tweedagelijks, doen. Toch krijgen onze tanden vaak niet evenveel aandacht als onze huid. Onze huid wordt verwend met lekkere lotions, zeep, maskers, en nog veel meer. Voor veel mensen is dit een moment van ontspanning, terwijl tanden poetsen vaak iets dat ‘moet’. Gelukkig komen er steeds meer hulpmiddelen die tandenpoetsen makkelijker, efficiënter en leuker maken. Hoewel onze tanden daar blij mee zijn, wordt het wel een stuk moeilijker een goede tandenborstel te kiezen. Wij schieten u te hulp en hebben de voordelen van Oral-B tandenborstels op een rijtje gezet. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken.

De ultieme mondhygiëne

Elke Oral-B tandenborstel is ontworpen om voor een gezonde mondhygiëne te zorgen. De tandenborstels bevatten een krachtige motor, de typische ronde kop en micro-vibrerende borstelharen die u de hele dag een schoon gevoel geven. Natuurlijk begrijpt Oral-B dat niet elke mond hetzelfde is. De ene persoon heeft meer last van tandplak en de andere juist van verkleuringen of gevoelig tandvlees. Daarom biedt Oral-B verschillende tndenborstels, opzetstukken en tandpasta’s die passen bij uw voorkeuren.

Geschikt voor jong en oud

Oral-B biedt een brede collectie tandenborstels, zowel handtandenborstels als elektrische tandenborstels. Veel mensen, en tandartsen, kiezen voor een elektrische tandenborstel, omdat deze gemakkelijker tandplak verwijderen dan een handtandenborstel. Daarnaast zijn er tandenborstels, tandpasta’s en spoelmiddelen voor jong en oud.

Voor (jonge) kinderen worden er speciale opzetstukken geboden, die net iets zachter aanvoelen. Deze zijn uitgerust met een CleanMaximisertechnologie, waardoor u aan de kleur van de tandenborstel kan zien wanneer deze aan vervanging toe is. Daarnaast zijn de tandenborstels en opzetborstels verkrijgbaar in verschillende kleuren en prenten, om het tandenpoetsen toch een stukje leuker te maken.

De functies van Oral-B tandenborstels

Naast verschillende opzetborstels en tandpasta’s hebben de tandenborstels nog een aantal handige functies. Zo komen bijna alle Oral-B tandenborstels met een ingebouwde timer. Zo weet u precies hoe lang u moet poetsen, zonder er zelf de klok op gelijk te moeten zetten. Daarnaast weet u niet alleen hoe lang u poetst, maar ook wanneer u te hard poetst. Als u te hard poetst kan u last krijgen van uw tandvlees, daarom heeft Oral-B een indicator ingebouwd dat oplicht wanneer u te hard drukt.

Ten slotte heeft Oral-B zich verdiept in de poets wensen van hun klant. In de Oral-B SMART-series zien we dit terug in de verschillende poetsstanden. Zoals: dagelijkse reiniging, pro clean, gevoelige tanden, whitening en tandvleesverzorging.

Een intelligente tandenborstel?

Ook Oral-B moet meegaan met de tijd, daarom maken ze gebruik van de nieuwste technologieën die een gezonde mondhygiëne nog gemakkelijker maken. De nieuwste iO serie biedt zelfs persoonlijke begeleiding tijdens het tanden poetsen middels een interactief display. Deze signaleert informatie over uw poetsstanden en geeft een motiverende glimlach bij het uitvoeren van een taak. Dit helpt niet alleen bij een goede mondhygiëne, maar maakt tanden poetsen ook een stuk leuker! Dit display is onderdeel van de ontwikkelingen rondom AI, die Oral-B eveneens toepast in de vorm van Artificial Intelligence Poetsherkenning. Dit helpt bij het 3D tracken van de tanden en de verschillende zones in uw mond, zodat elke tand grondig wordt gereinigd.

Verdiend uw mond ook een beetje meer aandacht? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste tandenborstel. Bekijk nu het assortiment op onze website!