Zeven vette jaren
Image default
Mode en Kleding

Vele outfit ideeën met een abaya

Ben je op zoek naar manieren om een abaya aan te kleden? Een abaya van abayashop.nl is een traditioneel kledingstuk dat wordt gedragen door vrouwen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze blogpost delen we onze ideeën en geven we inspiratie over hoe je een abaya kunt stylen zonder afbreuk te doen aan comfort of bescheidenheid. Lees verder als je klaar bent om modieuze en draagbare outfits rond de prachtige abaya te ontdekken!

Draag een abaya met een felgekleurde sjaal om wat persoonlijkheid toe te voegen

Probeer voor een echt unieke look een abaya te combineren met een felgekleurde sjaal. De traditionele stijl van de abaya zal perfect worden aangevuld met de felle kleur van de sjaal, wat resulteert in een stijlvolle look die zeker zal opvallen! Bovendien kun je, afhankelijk van de kleur en stof die je kiest, elke keer dat je het draagt een heel andere look creëren. Of je nu op weg bent naar een speciale gelegenheid of iets nodig hebt voor dagelijks gebruik, een abaya en felgekleurde sjaal is een gemakkelijke manier om direct te pronken met je persoonlijkheid en gevoel voor mode.

Combineer je abaya met een felgekleurde hijab voor een leuke en trendy look

In veel delen van de wereld zijn abaya’s al lang de traditionele kledingkeuze, maar wist je dat ze er ook ongelooflijk modieus en stijlvol uit kunnen zien? Om je abaya een echt unieke uitstraling te geven, kun je hem combineren met een felgekleurde hijab Niet alleen zorgt dit voor een opvallend contrast, het helpt ook om je hele outfit te verheffen. Je kunt allerlei kleuren kiezen, van oogverblindend rood tot subtiel roze. Beide opties staan garant voor een levendige en trendy stijl! De combinatie van klassieke en hedendaagse vibes is iets dat iedereen minstens een keer zou moeten proberen – dus waarom begin je vandaag niet met het combineren van je abaya met een levendig gekleurde sjaal? 

abaya blauw

Accessorize met kleurrijke armbanden, kettingen en oorbellen

Een abaya is een tijdloze en stijlvolle garderobe, die elegante dekking biedt in een scala van opvallende kleuren en ontwerpen. Om je look compleet te maken, overweeg je accessoires zoals kleurrijke armbanden, kettingen en oorbellen. Overweeg de sieraden af te stemmen op uw garderobe voor een extra mooi effect. Bijvoorbeeld, voeg een dikke armband die zowel kastanjebruine en blauwe edelstenen heeft om een uniforme look te creëren. Of, als je voor iets subtielers gaat, kies dan voor klassieke gouden of zilveren stukken die steeds opnieuw kunnen worden gedragen om bij elke kleur abaya te kunnen knallen. En vergeet de kracht van statement oorbellen niet! Voeg wat schittering toe met diamanten of edelsteen stukken of ga gedurfd met unieke ontwerpen zoals bungelende bedels die de aandacht op je vestigen als je een kamer binnenloopt. Welke look je ook kiest, laat je individuele stijl zien door kleurrijke armbanden, kettingen en oorbellen bij je abaya te dragen!

Probeer verschillende stijlen van abaya’s – zoals de kaftan of de caftan – voor unieke looks

Abaya’s zijn een van de meest tijdloze kledingstukken voor hedendaagse fashionista’s. Als je nog geen abaya hebt, overweeg dan om je collectie uit te breiden met deze verschillende stijlen. De kaftan en caftan, bijvoorbeeld, hebben iets meer ontspannen silhouetten dan typische abaya’s, zodat u kunt pronken met uw favoriete kledinglagen eronder, terwijl u een bescheiden look bovenop behoudt. Met unieke kenmerken zoals ingewikkelde borduursels of opvallende coupes, slagen deze stijlen erin een gevoel van verfijning en creativiteit aan uw persoonlijke stijl te geven. Abaya’s kunnen op het eerste gezicht intimiderend lijken, maar door verschillende soorten te overwegen, kun je ervoor zorgen dat je altijd iets speciaals in huis hebt als je er chic en conservatief uit wilt zien.

https://www.abayashop.nl/