Zeven vette jaren
Image default
Mode en Kleding

Waarom jij een push up bh in je kast moet hebben liggen

Waarom jij een push up bh in je kast moet hebben liggen

 

Iedere vrouw die wel eens een bh met push up heeft gedragen, zal waarschijnlijk nooit meer iets anders willen. Een bh die je borsten lift is namelijk in vele opzichten een absolute aanrader voor iedere vrouw. Niet alleen wanneer je graag je borsten een stukje groter wil doen laten lijken, maar ook wanneer je graag wil dat ze wat mooier naar voren komen. Een push up bh zorgt er namelijk niet alleen voor dat je borsten worden gelift, maar geven ze ook een rondere vorm, door de vulling in de cup. Kortom, iedere vrouw zou er toch minimaal één in de kast moeten hebben liggen. De reden waarom, vertellen we je hier!

 

Wat is een push up bh

 

Voordat we verdergaan met waarom, is het goed eerste te weten wat het exact is. Een push up bh is een bh die is voorzien van extra vulling. Deze vulling zorgt ervoor dat je borsten naar boven worden gedrukt en ook tegen elkaar aan worden gedrukt. Dit heeft als effect dat je borsten niet alleen een stuk groter lijken, maar ook hoger in je bh liggen. Dit is een perfecte manier om ervoor te zorgen dat je shirt of jurk met diepe v-hals net iets mooier zit.

 

De voordelen

 

Nu je weet wat een push up bh is, is het goed te kijken naar de voordelen. Het mooie van een push up bh, is dat je ze zowel in bh vorm als ook in badmode kunt krijgen. Een bikini is dus ook verkrijgbaar met push up. Dit kan namelijk vooral voor wat jongere dames een wat fijner gevoel geven. Niet omdat de borsten worden gelift, maar omdat de extra vulling ervoor zorgt dat de cup ook wanneer het nat is in dezelfde vorm blijft. Hierdoor krijg je dus niet te maken met bijvoorbeeld natuurlijk vormen die zichtbaar worden. 

 

Betere pasvorm

 

Het grootste voordeel van een push up in je bh en dan maakt het niet uit of je nu kiest voor een wacoal of ander type bh, is dat ze je borsten extra ondersteuning. Wellicht zie je hier op jonge leeftijd nog niet direct het nut van in, maar we kunnen je verzekeren, dat naarmate de tijd vordert, dit een steeds belangrijker punt wordt bij de keuze voor je type bh of bikini. Niet voor niets kiezen vrouwen met een grotere cupmaat vaak voor luxe badmode grote maten wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe bikini of een badpak.