Zeven vette jaren
Image default
Bedrijven

Afluisterapparatuur opsporen

Afluisteren wordt in Nederland de afgelopen jaren helaas een steeds groter probleem. We vinden het blijkbaar vrij normaal om zelfs onze buren af te luisteren. Maar ook binnen bedrijven komt afluisteren regelmatig vol. Een mol binnen je organisatie kan zenders van de concurrent binnen het gebouw geplaatst hebben. Helaas kan afluisterapparatuur opsporen nog best lastig zijn. Sommige zendertjes zijn verstopt in standaard apparatuur dat al jaren aanwezig is. Denk aan een zendertje in de rookmelder. Maar ook zendertjes weggewerkt in muren. Soms zijn ze niet groter dan een speldenprikje. Logisch dat je steeds vaker wordt afgeluisterd. Heb je het vermoeden dat er binnen je bedrijf afgeluisterd wordt? Dan kan je door ons afluisterapparatuur laten opsporen. Met speciale apparatuur gaan we afluisterapparatuur opsporen. We sporen het signaal op dat het zendertje uitstoot en kunnen zo het zendertje traceren.

Onderzoek met eigen ogen en apparatuur

Afluisterapparatuur opsporen gebeurt niet alleen met speciale apparatuur. Sommige zendertjes zijn zo goed gemaakt dat zelfs onze professionele apparatuur ze niet kan vinden. Daarom gebruiken we ook onze eigen handen en ogen om de zendertjes weer terug te vinden. We weten precies waar we op moeten letten en waar we moeten zoeken. Zo kunnen we vrij snel alle zendertjes in een ruimte of auto opsporen.

Ziekteverzuim onderzoek onder personeel

We worden niet alleen ingezet voor het opsporen van afluisterapparatuur. Maar we worden ook steeds vaker ingezet voor ziekteverzuim onderzoek. Werkgevers krijgen helaas regelmatig te maken met onterecht ziekteverzuim. Een personeelslid is helemaal niet ziek, maar meld zich wel constant ziek. Soms gebeurt het zelfs dat een personeelslid ondertussen voor de concurrent werkt. In de tijd dat hij of zij ziek is wordt er voor de concurrent werkzaamheden uitgevoerd. Dit is natuurlijk verschrikkelijk om mee te maken en oneerlijk voor een werkgever. Als privé detective kunnen wij bij vermoedens een ziekteverzuim onderzoek uitvoeren. We kunnen achterhalen of je personeel wel echt ziek is en thuis zit. Als dit niet zo is komen we direct met sluitend bewijs. Zo kan je als werkgever direct stappen ondernemen. We helpen graag met uitsluitsel of je personeel wel echt zo ziek is als beweerd wordt.