Zeven vette jaren
Image default
Bedrijven

traineeship overheid

Veel net afgestudeerden hebben moeite met het vinden van een baan. Een vast contract is een droom voor vele afgestudeerden. Maar in de realiteit zijn tijdelijke banen of werken beneden het niveau vaker de opties voor jonge hoogopgeleiden. Toch heeft een jonge en hoogopgeleide persoon altijd een alternatief. Dat is namelijk een traineeship overheid. Lees gauw verder om meer te weten te komen over een traineeship bij de overheid. 

 

De juiste opleiding?

Heeft u de juiste opleiding gevolgd om bij de overheid aan de slag te kunnen? De overheid is enorm divers en is altijd op zoek naar jong talent. Bij Newpublic wordt jong talent gekoppeld aan de juiste overheidsfuncties middels een traineeship. Wilt u weten of u iets kunt betekenen bij de overheid en of u in aanmerking komt voor een traineeship overheid? Kijk dan online op Newpublic.nl om te zien of uw studieachtergrond past bij een traineeship overheid.

 

Direct aan de slag

Wanneer u geschikt bent voor een traineeship overheid, hoeft u niet te wachten op werk. U kunt direct aan de slag binnen een functie op uw niveau. Naast de werkuren volgt u ook online trainingen om de functie helemaal eigen te maken. De traineeship is een tweejarig traject waarna u direct werkzaam kunt zijn bij de overheid met een vast contract.

Wilt u ook niet langer moeten wachten op een goede baan en direct na studie aan de slag kunnen? Meld u dan aan voor een traineeship bij de overheid via Newpublic. Vul het online contactformulier in om te zien of u in aanmerking komt voor een plek binnen de overheid.