Zeven vette jaren
Image default
Gezondheid

De beste tandartsenpraktijk in Nijmegen: Mondzorgcentrum Takenhofplein

Voor de beste mondzorg moet u bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein zijn. Deze tandartsenpraktijk is sinds 2016 gevestigd in Nijmegen en levert onder een dak alle specialistische zorg die nodig is voor een gezond gebit en tanden.

De eigenaar Stephan Auw opende in 2016 deze eigentijdse en moderne tandartsenpraktijk. Waarin alle disciplines aanwezig zijn en een groot team van specialisten voor u klaar staat.

Het Mondzorgcentrum Takenhofplein biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van mondzorg, zo bieden zij; algemene tandheelkunde aan, het zetten van klikgebitten of kunstgebitten, ze plaatsen kronen en bruggen, maar ook implantaten. Daarnaast kunt u hier facings krijgen en uw tanden laten bleken. Ook voor zorg op het gebied van mondhygiëne en orthodontie kunt u bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein terecht.

Waarom Takenhofplein als tandartsenpraktijk in Nijmegen?

Het Mondzorgcentrum Takenhofplein biedt vele specialistische mondzorgbehandelingen aan vanuit een groot specialistisch team. Tevens zijn er geen lange wachtlijsten bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein. In geval van spoed kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak in hun moderne praktijk, met de meest moderne technieken. En het Mondzorgcentrum Takenhofplein heeft ervaring met angstpatiënten.

Zo’n 2.5 miljoen Nederlanders hebben last van tandartsangst. De tandartsen van het Mondzorgcentrum Takenhofplein zijn hierin getraind en weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Bij hen wordt je als patiënt gehoord en uitgebreid geïnformeerd over wat er staat te gebeuren. Tevens zorgt men ervoor dat je voldoende wordt afgeleid en dat je snel aan de beurt bent. Ook met een angst voor de tandarts ben je dus bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein van harte welkom. Zij zullen ervoor zorgen dat uw angst langzaamaan verdwijnt.

Wist je dit al over je tanden?

Je tanden zorgen voor vier essentiële zaken die van belang zijn in het dagelijks leven. Zo zorgen je tanden ervoor dat je jezelf verstaanbaar kunt maken. Ze zorgen dus voor je spraak, maar ook voor de algehele gezondheid van je lichaam. Gezonde tanden betekent ook een gezonder lijf. Daarnaast zorgt een schoon en mooi gebit ervoor dat je durft te lachen, waardoor je een positieve uitstraling hebt en zelfverzekerder overkomt. Wie wil dat nou niet?

Kom daarom naar het Mondzorgcentrum Takenhofplein of schrijf je online in en maak direct een afspraak.