Zeven vette jaren
Image default
Aanbiedingen

Bureaustoelen

Bureaustoelen 

In het dagelijks leven worden super veel bureaustoelen gebruikt. Op het kantoor, thuis en zelfs in de supermarkt. De bureaustoelen verhogen het comfort gedurende een werkdag. Of jij nou uren aan het telefoneren bent of kassamedewerker bent in de supermarkt, bij vele werkzaamheden zit je de hele werkdag op een stoel. Het is dan prettig om een bureaustoel te hebben in plaats van een krukje. Wij vertellen jou graag meer over de bureaustoelen. Bekijk het assortiment bureaustoelen online. 

 

Lederen bekleding 

De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende bekledingen. De leren bekleding wordt steeds populairder. Het leer is vaak afkomstig van dieren en daardoor is het in vele soorten verkrijgbaar. Het rund- en kalfsleer wordt veel gebruikt bij de bekleding voor de bureaustoelen. De varianten van het schapen-, geiten en pythonleer komt ook regelmatig voor. De lederen bekleding brengt een aantal voordelen met zich mee. Allereerst is het comfort van de bureaustoel erg prettig. De bekleding is makkelijk af te nemen en daardoor hygiënisch. De lederen bekleding is afkomstig uit de natuur en gaat dus jarenlang mee. De slijtage is ook vrijwel niet zichtbaar. Daarnaast heeft een lederen bureaustoel een zeer luxe uitstraling. Na al deze voordelen, beschikt de bureaustoel ook over een aantal nadelen. Het leer is afkomstig van de dieren, waardoor het absoluut niet diervriendelijk is. Daarnaast is de lederen bekleding over het algemeen wat duurder. 

 

Aanpassingen

Het menselijk lichaam lijkt in principe bij iedereen hetzelfde, maar toch is ieder mens uniek. Iedere medewerker heeft haar eigen voorkeuren omtrent het instellen van een bureaustoel. Over het algemeen is een bureaustoel met veel functionaliteiten een stukje duurder dan een bureaustoel zonder aanpassingen. Daar krijg je natuurlijk wel een hoge tevredenheid onder de medewerkers voor terug. Doordat de bureaustoel volledig kan worden aangepast na de medewerker, wordt de productiviteit en de gezondheid van de medewerkers verhoogd. Kijk bij Kato welke aanpassingen nodig zijn voor jouw medewerkers. Overleg binnen de organisatie welke voorkeuren de medewerkers hebben. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/