Zeven vette jaren
Image default
Aanbiedingen

Dental Compressor van All Dent

Bent u op zoek naar een dental compressor van topkwaliteit voor uw tandartspraktijk? Neem dan eens een kijkje op de website van All Dent. Wij bieden verschillende modellen aan van gerenommeerde merken voor een goede prijs.

Veilig werken met een dental compressor

Gelukkig zitten er heel veel eisen aan een dental compressor, zodat u zeker weet dat het apparaat dat u koopt veilig is. Bij All Dent bieden wij compressoren aan van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit en veiligheid en voldoen volledig aan de huidige medische standaarden. Verder hebben wij alleen varianten in ons assortiment die laag zijn in het energieverbruik, een laag geluidsniveau hebben en eenvoudig te reinigen zijn. Op die manier zorgen wij ervoor dat u veilig en prettig kunt werken. Het is bij ons zowel mogelijk om een losse unit te kopen, als een compressor die is geïntegreerd in de complete behandelunit. Op onze website staan alle modellen beschreven. Zo weet u precies welke compressor het beste past bij uw praktijk. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u verschillende modellen tresten en vergelijken.

Onderhoudsservice

Wanneer u eenmaal een compressor heeft uitgezocht en heeft laten installeren, is het natuurlijk wel zo prettig als u dagelijks op uw apparatuur kunt vertrouwen. Om die reden hebben wij bij All Dent de technische onderhoudsservice in het leven geroepen. Wij bieden telefonische ondersteuning bij kleine problemen, maar ook ondersteuning op locatie bij grotere problemen. Wanneer u te maken krijgt met grotere problemen, komen onze vakmensen langs om alles weer in orde te maken. Heeft u vervangende onderdelen nodig? Dan regelen onze technici dit direct, zodat de continuïteit van uw praktijk gewaarborgd blijft.

Praktijkinrichting

Begint u een nieuwe praktijk of bent u toe aan vernieuwing van uw huidige praktijkinrichting? Dan helpen wij u graag bij de realisatie van uw gehele praktijkinrichting. Van idee tot realisatie, wij regelen het allemaal. Wilt u meer informatie of bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via de website of kom langs in onze showroom.