Zeven vette jaren
Image default
Banen en opleidingen

Business Analist Financial Risk vacature

U, de bedrijfsanalist, staat voor groei en impact. Door diepgaande analyses en geavanceerde oplossingen kunt u echte veranderingen aanbrengen.

Je hebt alles wat je nodig hebt om op groei gerichte verandering te ondersteunen. Als bedrijfsanalist / transformatieanalist ben je als peer-to-peer partner verantwoordelijk voor het voorspellen, identificeren en vertalen van bedrijfsbehoeften en de implementatie van effectieve oplossingen. Het heeft dus impact. Het beste resultaat bereik je doordat je ondernemend bent, resultaatgericht en niet snel tevreden bent. Uw analyse heeft de voorgrond bereikt. Bovendien kunt u dankzij uw uitstekende sociale vaardigheden de situatie binnen de organisatie goed begrijpen. Kortom: jouw analytische blik, procesgericht inzicht en praktische instelling maken jou net dat tikkeltje meer dat je moet betalen om business analist te worden.

Voor klanten in de financiële sector zijn wij op zoek naar ervaren business analisten met een gedegen achtergrond in risico, financiën en compliance. Kent u de noodzaak van kredietrisicobeheer, en kunt u de regelgeving op Basel4 en IFRS9 aanvullen en omzetten in IT-oplossingen, dan zijn wij op zoek naar u. Bij Sogeti kun je je breder ontwikkelen.

De ontwikkeling van technologie biedt veel kansen voor organisaties om hun strategieën en doelen te verbeteren of zelfs bij te werken. Niet alleen volgt de ontwikkeling snel op, de organisatie krijgt ook te maken met haar bestaande IT-omgeving. In deze dynamiek proberen we elke dag de organisatie te veranderen om zo veel mogelijk waarde uit de organisatie te halen en de organisatie in staat te stellen te blijven innoveren. We ondersteunen de transformatie van onze klanten door middel van ketenbeheer, portfoliomanagement en klantreis.

Zo zorgen we voor een prettige en uitdagende werkomgeving waarin je optimaal kunt profiteren van je voordelen. Door u bijvoorbeeld een breed scala aan cursussen en trainingen aan te bieden, krijgt u verschillende mogelijkheden om via uw eigen plannen organisatieontwikkeling te realiseren. Kunnen uw ideeën resultaten opleveren? Dan belonen we dit graag!

Competenties van de business analist/transformatie analist

 • Minimaal vier jaar relevante werkervaring in de financiële sector, met name het bankwezen (bij voorkeur);
 • Voltooid universitair of hoger beroepsonderwijs;
 • Ervaring met kredietrisicobeheer, IFRS9 en / of Bazelse regelgeving;
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands is een verplichte vereiste;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en je hebt zeer goede vaardigheden voor stakeholdermanagement;
 • Met analytisch vermogen, procesmatig inzicht, pragmatische instelling, enthousiasme, innovatie, klantvriendelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid;
 • Werkervaring in een adviserende rol die attitudes bevordert, wat leidt tot een goede samenwerking en het vermogen om “nee” te zeggen wanneer dat nodig is;
 • Je kunt in de technologie duiken, ook al weet je niet altijd alles, als bedrijfsanalist moet je ervoor zorgen dat mensen met de juiste kennis en ervaring bij elkaar worden gebracht en hen helpen bij het vinden van oplossingen voor problemen. Door de juiste vragen te stellen.
 • Kennis en ervaring van BPM, requirements, agile en / of Scrum, user cases en use cases, functioneel ontwerp of BABOK.
 • Bekend met bedrijfsvoering en management;
 • Kennis en ervaring met informatietechnologie, (ontwikkel) methoden en kaders, zodat de mogelijkheid en mogelijkheid van informatietechnologieoplossingen redelijkerwijs kan worden ingeschat;
 • Het is het beste om de ECBA-certificering te halen;

Werken bij Sogeti: professioneel en informeel aan de top

Sogeti levert al jaren innovatieve IT-oplossingen aan grote opdrachtgevers in het Nederlandse bedrijfsleven, de financiële sector en de overheid. Met deze uitdagende klanten weet u hoe u verrast kunt worden door iets meer binnen te halen dan klanten verwachten op het gebied van bedrijfsanalyses. Bovendien vind je in Sogeti achter elke tafel een vriendelijk gezicht, wat het werk van Sogeti tot een leerzame en ontspannende ervaring maakt.

https://www.vindazo.nl/keywords/financial-accountant.html