Zeven vette jaren
Image default
Zorg

Wat doet een huisarts in Vlagtwedde?

Vlagtwedde is een dorp in de provincie Groningen en ligt vlak naast de grens met Duitsland én vlak boven de grens met Drenthe. Het is een van de grootste dorpen in de gemeente Westerwolde en heeft de beschikking over diverse handige voorzieningen. Een daarvan is een huisarts in Vlagtwedde. Van Bourtange tot Onstwedde en van Sellingen tot Veelerveen, iedereen in de directe omgeving is gebaat bij een huisarts in Vlagtwedde. Maar wat doet de huisarts hier?

Coronatijd

Allereerst helpt de huisarts uiteraard met de gezondheid van de burgers. Nu, ten tijde van het coronavirus, hebben de huisartsen het extreem druk. Iemand met mogelijke symptomen van het coronavirus wordt direct verzocht een test te ondergaan. Blijkt iemand niet besmet te zijn met corona, maar toch de klachten te behouden. Dan is uiteraard de huisarts in Vlagtwedde de eerste persoon waarmee contact wordt gezocht. Samen wordt gekeken naar hoe de klachten zijn ontstaan en hoe deze kunnen worden verholpen. Dat kan bijvoorbeeld met hulpmiddelen in praktijk Vlagtwedde.

Zorg

Hiernaast biedt een huisarts in Vlagtwedde ook andere zorg. Hierbij kunt u denken aan chronische en psychische zorg, maar ook diëtiek, orthopedie en ouderenzorg. Dit wordt dan wel niet door de huisarts verzorgt, maar wel door het team achter de huisartsenpraktijk in Vlagtwedde. Een huisarts in Vlagtwedde is dan ook veelzijdig en kan u helpen bij allerlei soorten gezondheidsklachten.

Huisarts Vlagtwedde inschakelen

Heeft u direct een huisarts in Vlagtwedde nodig en wilt u deze inschakelen? Mail of bel dan uw gewenste huisarts. Heeft u spoed? Bel dan met het spoednummer. Anders volstaat het gewone telefoonnummer. Ook is het tegenwoordig mogelijk om online een afspraak te maken of een mail te sturen naar uw huisarts in Vlagtwedde. Wel zo makkelijk! De huisarts in Vlagtwedde, Bourtange, Veelerveen en omstreken helpt u graag met uw gezondheidsklachten.

 

https://www.huisartsenpraktijkraupp.nl/