Zeven vette jaren
Zorg

Goede tandartsverzekering afsluiten

Een gezond gebit is een waardevol bezit. En om te zorgen dat uw gebit gezond blijft, is een regelmatig bezoek aan de tandarts belangrijk. Vanuit de basisverzekering wordt tandheelkundige zorg alleen vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Als u 18 jaar of ouder bent, kunt u dus het beste een goede tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland bieden we drie verschillende tandartsverzekeringen die u los kunt afsluiten naast uw basisverzekering. Of u nu vaak of minder vaak bij de tandarts komt, er is altijd een tandartsverzekering die aansluit bij uw wensen. Daarbij profiteert u met een Salland tandartsverzekering van een aantal voordelen. Mocht u bijvoorbeeld spoedeisende mondzorg nodig hebben in het buitenland, dan is dit standaard meeverzekerd.

Zorgverzekeraar Salland

Salland is een regionale ziektekostenverzekeraar en dit houdt in dat wij ons volledig kunnen richten op de zorg in het gebied waar wij actief zijn. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de beste zorg dicht bij huis. Om dit te bereiken investeren wij het grootste deel van de zorgpremie direct in de zorg. We hebben oog voor onze verzekerden, dit hebben we al 155 jaar en we zullen dit altijd blijven behouden. Onze klanten staan bovenaan en we hebben dan ook geen winstoogmerk. Goede zorg moet voor iedereen bereikbaar zijn.

Basispremie zorgverzekering 2019

Als het om zorg gaat, wilt u natuurlijk graag kwaliteit, maar hiervoor wilt u niet teveel hoeven betalen. Daarom zorgen we er bij Salland voor dat de basispremie altijd betaalbaar blijft voor iedereen. U kunt ook kiezen voor een extra lage basispremie, door een (hoger) vrijwillig eigen risico te kiezen. Wat u ook kiest, bij Salland kunt u altijd rekenen op goede zorg dicht bij huis. Daarbij hebben we een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen, zodat u een zorgverzekering kunt afsluiten die past bij uw situatie. Neem gerust contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen geven over de basispremie zorgverzekering 2019.

https://www.salland.nl/