Zeven vette jaren
Zorg

Zorgverzekering afsluiten 2019

Ben jij tevreden over je zorgverzekering, of wil je volgend jaar overstappen naar een andere verzekeraar? Het kan zijn dat je situatie veranderd is, waardoor je zorgverzekering niet meer biedt wat je nodig hebt. Daarbij veranderen er jaarlijks dingen in de zorg, waardoor je zorgverzekering misschien niet meer toereikend is. Daarom is het in elk geval goed om je aan het einde van het jaar te verdiepen in een zorgverzekering afsluiten voor 2019. Je kunt in principe alleen aan het einde van het jaar je zorgverzekering aanpassen, dus het is belangrijk om hier op tijd bij te zijn.

Zorgverzekering voor fysiotherapie

Je kunt voor verschillende aandoeningen doorverwezen worden naar een fysiotherapeut. Deze behandelingen worden in de meeste gevallen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Fysiotherapie wordt alleen vergoed wanneer je jonger bent dan 18 jaar, of een specifieke aandoening hebt. Welke aandoeningen in aanmerking komen voor vergoeding, kun je vinden op de Lijst aandoeningen fysiotherapie en oefentherapie op de ZorgDirect website. Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie, en worden de behandelingen niet vergoed vanuit de basisverzekering? Dan is het slim om een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 af te sluiten. Bij ZorgDirect heb je de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen die elk een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen dekken.

Regel het zelf met ZorgDirect

Als je een zorgverzekering hebt bij ZorgDirect, dan staan we graag voor je klaar. We kunnen je helpen met het vinden van passende zorg, advies geven en al je vragen over je zorgverzekering beantwoorden. Maar je kunt daarnaast ook veel zelf online regelen via Mijn ZorgDirect. Hier kun je zelf je declaraties indienen en heb je inzicht in je zorgkosten. Ook kun je hier eventuele wijzigingen doorgeven. Kortom, alles is snel en gemakkelijk geregeld met ZorgDirect. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website, of neem telefonisch contact op.

 

https://www.zorgdirect.nl/