Zeven vette jaren
Image default
Gezondheid

Huisarts Vlagtwedde

Een betrouwbare en goede huisarts in Vlagtwedde gezocht? Dan wilt u natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Momenteel zijn er twee huisartsen het Groningse dorp. En hoewel ze beide betrouwbaarheid en kwaliteit natuurlijk erg hoog in het vaandel hebben staan, is het voor u ook belangrijk dat u zich prettig voelt bij de huisarts.

 

Voor welke zorg naar de huisarts?

Korte antwoord: voor elke klacht waar u zich zorgen om maakt. Van relatief kleine klachten als een allergische reactie op een muggenbeet, tot psychische zorg. Uw huisarts in Vlagtwedde staat altijd voor u klaar. Het gaat immers om uw gezondheid.

 

In het kort biedt uw huisarts in Vlagtwedde onder meer de volgende zorg aan:

  • Chronische zorg
  • Psychische zorg
  • Diëtist
  • Orthopedische zorg
  • Ouderenzorg

 

Alles aan huis

Heeft de dokter u dingen voorgeschreven of gebruikt u al middelen? U kunt deze gewoon ophalen bij de huisartsenpraktijk. Ook de specialisten zijn er om u te helpen. Heeft u nieuwe middelen? Dan zullen zij u eerst extra uitleg geven. Op het etiket en in de bijsluiter staat alle informatie nog eens uitgebreid voor u op een rij. De huisartsen zijn er voor al uw vragen omtrent uw gezondheid.

Heeft u klachten die lijken op de verschijnselen van Covid-19? Dan is het belangrijk om niet naar de huisartsenpost te komen maar contact op te nemen met de GGD. U kunt zich daar laten testen. Heeft u inderdaad Covid-19 maar worden uw klachten niet erger – ziek dan in alle rust thuis uit. Mocht de test uitwijzen dat u geen corona heeft en u heeft nog steed last van de klachten, dan kunnen de huisartsen u in Vlagtwedde uiteraard altijd verder helpen.

Veel klachten kunnen wachten. Maar heeft u echt nu direct een huisarts nodig? Neem dan contact op. Wacht dus niet af als u voelt dat er iets mis is. En voor echt acute zaken is er natuurlijk 112.

 

https://www.huisartsenpraktijkraupp.nl/