Zeven vette jaren
Image default
Woning en Tuin

Een eenvoudige manier om ongedierte buiten te deur te houden door bouwkundige keuring Arnhem

Bouwkundige keuring Arnhem: hoe houdt u ongedierte buiten de deur?

Het is laat en je bent in je favoriete, gezellige pyjama. Je stapt in bed en trekt het warme dekbed over je heen. Je doet het licht uit en valt net in slaap als je een geluid hoort komen van de zolder. Je gaat rechtop zitten om te luisteren, maar het wordt snel weer stil. Je gaat weer liggen en sluit je ogen, en net als je in slaap valt, is het geluid terug, deze keer komt het van binnenuit de muur.

Je hebt een bezoeker – een ongewenste bezoeker.

Zoveel als we allemaal genieten van onze gezellige huizen, zijn ze ook de perfecte omgeving voor ongedierte zoals ratten en muizen om lekker te liggen en te ontsnappen aan de koude lucht.

Er is niets zozeer verontrustend als te weten dat jij en je familie misschien niet de enigen zijn die dit seizoen binnenshuis genieten. Gelukkig is er nog tijd om je huis voor te bereiden om te voorkomen dat beestjes hun weg vinden.

Denkt u last te hebben van houtworm of ander ongedierte, belt u dan met bouwtechnische keuring Arnhem om een grondige analyse uit te laten voeren.

Of je nu al tekenen van activiteit van ongedierte hebt opgemerkt of gewoon meer gemoedsrust thuis wilt hebben, gebruik deze vier preventieve tips om mogelijke plaagaanvallen te voorkomen en te voorkomen.

Sluit toegangspunten af ​​om te voorkomen dat knaagdieren erin glippen. Knaagdieren kunnen door gaten gaan zo klein als een dubbeltje en zullen elke kwetsbare opening gebruiken om van je fundament naar je daklijn te komen. Om deze ongewenste indringers buiten te houden, onderzoekt u eerst de omtrek van uw huis en repareert u eventuele kleine scheuren of gaten. Om te voorkomen dat knaagdieren door deze afgesloten gebieden kauwen, plakt u uw verzegelingswerk door het eerst te vullen met een metalen gaas, zoals staalwol, en het vervolgens af te dichten met kit. Dit kan ook helpen om plagen van de zomer, zoals spinnen en mieren op een afstand te houden. Vergeet niet te controleren op leemtes rond buisleidingen, versleten deurveegbewegingen en garagezegels, evenals gescheurde schermen achter gevels en dakventilatieopeningen. En vermijd onnodig uw deuren open te laten, zelfs tussen uitstapjes naar de auto voor boodschappen.

Uw woning wordt van top tot teen geïnspecteerd door bouwkundige keuring Arnhem. Bel voor een afspraak !

https://bouwkundigekeuring-arnhem.nl