Zeven vette jaren
Tuin en buitenleven

Gras in de tuin

Een vertrouwd adres voor de aanschaf van een grasmat in Breda is Egalisee Bestratingen. Een grasmat, of die nu echt is of van kunstgras, is voor kinderen onontbeerlijk. Zo’n mooie groene mat nodigt uit tot spelen en ravotten. Maar voor wat voor soort mat moet u kiezen? Hierbij wat basisinformatie.

Als u wilt gaan voor puur natuur dan zijn er standaard grasmatten. Geschikt voor een grote tuin zijn big slabs. Big slabs zijn extra breed en lang. Vanaf een speciaal daarvoor ontworpen kar worden de matten netjes en zorgvuldig uitgerold. Inzaaien is natuurlijk ook een optie, dat is de manier waarop van oudsher een grasmat wordt aangelegd.

Hebben we het over kunstgras, dan zijn er tegenwoordig meer dan 40 soorten. Welke geschikt is hangt in de eerst plaats af van de locatie. Zo vraagt een balkon om een andere mat dan een tuin. Voor (dak)terrassen zijn er speciale kunststof grasmatten. Wilt u op de kleintjes letten, dan zijn er budget matten in de aanbieding. U ziet het er is tegenwoordig echt van alles mogelijk.

Tuinpad van natuursteen

Egalisee Bestratingen is expert als het om keramische tegels in Breda gaat. U kunt er terecht voor prachtige tegels voor in de tuin. Sommige mensen vinden het mooi de gehele tuin te betegelen, andere hebben voorkeur voor een afgebakend terras of een pad.

Het assortiment keramische tegels is groot en afwisselend. Bij Egalisee bent u in ieder geval verzekerd van topmerken en dito kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk tegels die goed bestand zijn tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Het leggen een keramische tegels is specialistenwerk en dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Bas Beekers en Anton Baremans van Egalisee Bestratingen. Zij zorgen voor een egale ondergrond en daarop een perfecte legging. Tips of adviezen nodig? U kunt contact opnemen met Egalisee Bestratingen. Hierbij de gegevens.

 

Bagvensestraat 77 4839 AE Breda

telefoon Bas Beekers: 06-38932453

telefoon Anton Baremans: 06-53650609

email: info @ egaliseebestratingen. nl

https://www.egaliseebestratingen.nl