Zeven vette jaren
Image default
Geschenken

Hoe vind je sport trofeeën voor jouw evenement?

De sportprijzen vinden die perfect aansluiten bij het evenement dat je aan het organiseren bent valt nog niet mee. Je hebt een budget om rekening mee te houden. En het soort evenement dat je organiseert bepaalt in hoge mate welke sportprijzen hier het beste bij aansluiten. Om je op weg te helpen in de wondere wereld van de sportprijzen, volgt hieronder meer informatie die je kan helpen bij het maken van je keuze.

Wat voor evenement ga je organiseren?

Sportprijzen worden, anders dan de naam doet vermoeden, niet alleen uitgereikt bij sportevenementen. Er worden ook trofeeën uitgereikt bij schoolprestaties, in het bedrijfsleven en als oeuvreprijs voor geleverde prestaties voor bijvoorbeeld schrijvers, kunstenaars of mensen die zich hebben ingezet voor een maatschappelijk of sociaal doel.

Welke sportprijs past daarbij?

Wanneer je weet wat voor soort evenement je gaat organiseren kun je een selectie gaan maken uit het brede aanbod aan sportprijzen. Hieronder een kort overzicht van verschillende gelegenheden en daarbij passende sportprijzen:

  • Sportevenementen – bij sportevenementen kun je voor een bronzen, zilveren of gouden beker kiezen of je kunt een medaille bestellen. Daarnaast zijn er verschillende sport specifieke prijzen zoals een kampioensschaal verkrijgbaar.
  • Prijsuitreikingen op scholen – Op scholen wordt vaak gekozen voor een trofee van glas of steen. Een alternatief daarvoor is een oorkonde en in sommige gevallen een geldprijs.
  • Prijzen in het bedrijfsleven – een glazen award doet het altijd goed. Minder opzichtig dan een gouden of zilveren trofee maar wel een mooi geschenk en een blijvende herinnering.

Oeuvreprijzen – Bij unieke prestaties is het maar net wat past bij de gelegenheid. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je het beste een luxe medaille kopen die je zelf kunt personaliseren. Zo kun je een afbeelding toevoegen, een bijpassend lint kiezen en een inscriptie op de achterzijde laten graveren of afdrukken.