Zeven vette jaren
Woning en Tuin

Huisnummer of naambord nodig?

Messing naambordjes worden op volledig ambachtelijke wijze gemaakt. Ze worden één voor één in een stijlvolle vorm gegoten. Vervolgens kan de tekst erin gegraveerd worden. En om het geheel echt helemaal af te maken, krijgt het naamplaatje een mooie glanzende laklaag. Dit laagje geeft extra flair én zorgt voor de benodigde bescherming tegen weersinvloeden. Kies je voor messing, dan kies je dus voor topkwaliteit in een chique jasje! Een andere naam voor messing is geelkoper, inderdaad vanwege de stijlvolle gele gloed. De collectie messing naamplaatjes die de naamborden webwinkel te bieden heeft, is zeer afwisselend. Enkele voorbeelden zijn:

  • kleine ovalen bordjes van 8 bij 3 cm;
  • plaatjes met sierlijke randen in meerdere maten;
  • naamborden met een afbeelding.

Bij afbeeldingen kun je onder meer denken aan honden, poezen, paarden en vogels. Maar ook een plaatje van een anker, een boer met ploeg of een motorfiets is mogelijk.

De Naamborden Webwinkel

De naamborden webwinkel is inmiddels een begrip in Nederland. Tot de klantenkring van de naamborden webwinkel behoren veel particulieren uit verschillende delen van het land. Daarnaast bestellen ook veel bedrijven, instellingen en andersoortige organisaties bij ons hun naamborden.

Grote collectie uithangborden

Onze uithangborden bijvoorbeeld zijn prima geschikt voor winkels, kapperszaken en jouw eigen bedrijf natuurlijk! Bedenk eens wat voor toegevoegde waarde een mooi bord met de naam van jouw firma kan geven. Allereerst word je sneller en beter gevonden door bestaande en nieuwe relaties. Ten tweede zet je een heel eigen sfeer neer met een bord in jouw unieke stijl. En ten derde is het ook pure reclame, dag in dag uit. De uithangborden die de naamborden webwinkel levert zijn duurzaam. Ze krijgen allemaal een poeder coating laag na het verzinkingsproces. Om de leesbaarheid van alle kanten te bevorderen kunnen onze mensen beide kanten van het bord beletteren. Zwart, groen en blauw zijn de standaardkleuren van uithangborden.

https://www.naambordenwebwinkel.nl/