Zeven vette jaren
Dienstverlening

Via vergelijkhoveniers vind u snel een vakman in uw regio

Staat u op het punt de vlinderstruik te snoeien? Op de site van Vergelijkhoveniers leest u hoe en wanneer u dat het beste kunt doen. Nederlandse tuinen staan vol vlinderstruiken. Het zijn beeldschone planten die veel insecten aantrekken zoals bijen en vlinders. Het leuke van vlinderstruiken is dat ze er in zoveel soorten en maten zijn. Populair op dit moment zijn flower power vlinderstruiken, maar ook gele en paarse exemplaren.

Het onderhoud is vrij eenvoudig. Snoeien en bemesten zijn daarbij essentieel. Als u regelmatig snoeit, worden er nieuwe zogenoemde scheuten aangemaakt. Vanuit die scheuten ontstaan bloemen. Oftewel meer scheuten betekent automatisch meer bloemen! Wilt u meer weten, lees dan verder op de website van Vergelijk Hoveniers. Onder meer de volgende vragen worden daar beantwoord:

  • wanneer een vlinderstruik snoeien (het beste seizoen);
  • hoe een vlinderstruik snoeien;
  • de benodigdheden;
  • tips bij het snoeien van uw vlinderstruik;
  • kosten vlinderstruik laten snoeien.

Trampoline laten ingraven? Vergelijk de vakmannen online

U wilt een trampoline ingraven voor de kinderen of kleinkinderen? Laat het vergelijkhoveniers-team u een aantal tips geven. Veiligheid staat bij onze raadgeving voorop. Het allereerste advies zou zijn: laat een en ander verrichten door een professionele hovenier. Zij zijn bekend met de benodigde graaf- en drainagewerkzaamheden.

Om erachter te komen of er een expert bij u in de buurt woont, kunt u online uw postcode invullen en op het oranje blokje met de tekst ‘vind hoveniers’ klikken. Als u vervolgens een aantal prijzen opvraagt, is het mogelijk een weloverwogen keuze te maken.

Inbouw op opbouw?

Overigens is het belangrijk te weten dat u de keuze heeft uit opbouw- en inbouwtrampolines. Een opbouwtrampoline staat bovengronds op metalen poten en heeft meestal een veiligheidsnet. Deze trampolines zijn er in ronde, langwerpige en ovale vorm. Dit zijn voordelen van opbouwtrampolines: ze zijn te verplaatsen van de ene naar de ander hoek in de tuin en ze kunnen in de winter opgeborgen worden. Een inbouwtrampoline wordt in de grond geplaatst. Voordelen zijn: geen belemmering van het uitzicht en veiliger springen.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/