Zeven vette jaren
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de kosten van een grafsteen?

Als het gaat om de keuze van een grafsteen dan is er veel mogelijk. Niet alleen in de uitvoering, maar ook als het gaat om materiaal, kleurgebruik en de mate van afwerking. Uw wensen staan hierbij centraal. Elke grafsteen heeft dan ook zijn eigen prijs. Hierover leest u in dit blog meer.

Een ruim aanbod

Het kiezen van een grafsteen kan best een opgave zijn. Het is dan ook niet zomaar een steen met wat tekst; het is een blijvende herinnering die de persoonlijkheid van de overledene uitstraalt. Bij Andersgedenkmonumenten is het aanbod ruim. Natuurlijk kunt u gaan voor een standaard steen, maar u heeft ook onder meer de keuze uit sokkels, hartvormen en complete grafwerken. Wat steensoort betreft, kunt u bijvoorbeeld gaan voor marmer of graniet. Kleurgebruik en extra’s, zoals grafsymboliek, zijn ook aspecten om goed over na te denken.

Het juiste gevoel

Er komt dus best wat bij kijken bij het uitkiezen en samenstellen van een grafsteen. Vaak is het een emotioneel moment, maar tegelijkertijd is het een moment dat als mooi en dankbaar wordt beschouwd. Het belangrijkste is dat u rustig de mogelijkheden door kunt nemen en hier een weloverwogen beslissing in kunt nemen. Uw gevoel zal uiteindelijk doorslaggevend zijn en pas als het gevoel bij een bepaalde grafsteen goed zit, is de juiste keuze gemaakt.

Uw financiële mogelijkheden

Uiteraard is een en ander afhankelijk van uw financiële mogelijkheden. Hoe uitgebreider de wensen, hoe hoger de prijs zal liggen. Ditzelfde geldt voor de materiaalkeuze. Blijkt iets nu helaas buiten budget te vallen, dan kan er altijd gekeken worden naar een zo goed als vergelijkbaar alternatief dat wel binnen de mogelijkheden valt. Met advies op maat is het dan in de meeste gevallen zeer goed mogelijk om alsnog een mooie en liefdevolle herinnering te creëren in de vorm van een persoonlijke grafsteen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Andersgedenkmonumenten denkt graag met u mee en weet als geen ander hoe belangrijk uw gevoel is bij de uiteindelijke keuze. Indien u ondersteuning wenst tijdens dit proces, neem dan contact op. Dit kan telefonisch of via de website. Langskomen prefereert uiteraard, omdat u op die manier uw wensen en voorkeuren het best duidelijk kunt maken. Tevens is het dan mogelijk om een kijkje te nemen in de showroom. Dit geeft direct een goed beeld van de mogelijkheden. U wordt hartelijk ontvangen met een luisterend oor en de koffie staat klaar.

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafmonumenten/grafstenen