Zeven vette jaren
Image default
Dienstverlening

Goed zichtbaar op social media dankzij Your Business online

Voor veel bedrijven is het een maandelijkse of zelfs wekelijkse routine: adverteren op Facebook. En dit is strategisch gezien heel slim. Het afgelopen jaar zijn wij Nederlanders nog intensiever gebruik gaan maken van sociale media. We zitten niet alleen vaak en lang op Facebook, ook andere platforms weten ons te boeien. TikTok was in 2020 al een groeiend medium. In 2021 is de populariteit van Pinterest enorm toegenomen. Instagram en LinkedIn vinden we steeds interessanter. De dagelijkse communicatie verloopt met name via Whatsapp en Twitter. Laat jij regelmatig van je horen op sociale media? Zet jij de verschillende kanalen in om je naamsbekendheid te vergroten, je imago te verbeteren en je verkoopcijfers te laten groeien? Nee? Het is de hoogste tijd Your Business Online in te schakelen.

Creatieve aanpak op maat

Bij social media bureau Your Business Online werken jonge, toegewijde social media experts. Ze hebben verstand van content, design, video, verkoop en analyses. Ze weten het maximale uit online marketing te halen. Op www.yourbusinessonline.nl lezen we: “ (…) Met een focus op zichtbaar resultaat bedenken wij voor elk merk, bedrijf of organisatie een creatieve aanpak op maat die afgestemd is op de doelgroep. Elke aanpak is uniek! (…).” Die creativiteit wordt in de meeste gevallen op meerdere kanalen tegelijkertijd ingezet. Simpelweg omdat een uitgebalanceerde mix goed blijkt te werken.

Interactie met je doelgroep via Facebook

Facebook blijkt een stabiel platform. Het aantal gebruikers ligt al een aantal jaar rond de 10 miljoen. 7 miljoen hiervan zijn dagelijks actief. Zomaar lukraak advertenties plaatsen heeft niet zoveel zin. Wat het Your Business Online-team steevast van te voren doet, is de doelgroep in kaart brengen. Er wordt niet alleen naar consumenten (individuen) gekeken. Facebook is ook een belangrijke B2B-omgeving. Het interactieve element ontbreekt nooit in de Facebook campagnes die Your Business Online opzet. Mensen willen meetellen, meedoen, meedenken en meepraten. Dus wordt ze gevraagd hun mening te geven. Mogen ze producten en / of diensten uitproberen en beoordelen. En wordt duidelijk gemaakt dat er oprecht geluisterd wordt naar hun beleving en ervaring.

 

https://www.yourbusinessonline.nl