Zeven vette jaren
Image default
Auto’s en Motoren

Eén dag motor theorieles volgen, dezelfde dag geslaagd bij het CBR

Droom jij er al jarenlang van om op jouw eigen motor rond te kunnen toeren en naar de prachtigste plekjes te rijden? In alle vrijheid, terwijl je de wind langs je voelt razen of intens geniet van het zonnetje op je lijf? En heb je eindelijk de leeftijd bereikt waarop je mag gaan starten met je motorrijlessen? Super gaaf! Tijdens de motorrijlessen wordt je aan alle kanten geholpen en wegwijs gemaakt door een instructeur. Deze instructeur helpt jou het gehele praktijk gedeelte aan te leren, zodat jij straks tijdens het CBR praktijk examen glansrijk zult slagen. Voorheen stond je er bij het aanleren van het theorie gedeelte helemaal alleen voor. Maar dat is nu gelukkig verleden tijd! Wij, Gelijk Geslaagd, kunnen jou alle motor theorie op de beste manier aanleren tijdens onze motor theorieles. En ja, het betreft maar 1 les. Na deze les ben je perfect klaargestoomd om ook het CBR theorie examen in één keer zult halen.

Wekenlang blokken of meerdere keren een cursus volgen behoort dus echt tot het verleden. Met onze lesmethode leren wij jou razendsnel alle belangrijke theorie aan. Met een goed onderbouwde les van onze uitstekend opgeleide docent, de slimste ezelsbruggetjes en tips om zelfs de lastige theorie nooit meer te vergeten en proefexamens stomen we jou voor de volle 100% klaar voor het theorie examen. Al heel veel mensen zijn jou voorgegaan en binnen één keer geslaagd, al meer dan 15.000 cursisten! Na het volgen van onze snelle theoriecursus hoef je niet bang te zijn dat je binnen no time alle theorie weer bent vergeten. We leren jou alles dan wel heel snel aan, dat doen we wel op een manier dat alle theorie ook echt daadwerkelijk heel lang blijft hangen. Je kan dus met een gerust hart straks op je motor stappen, jij kent alle regels, borden en bijzondere situaties door en door.

Auto theorieles

Ook als jij bezig bent het auto rijbewijs te halen kunnen wij jou helpen. Met de cursus auto theorie in 1 dag helpen we je met gemak het CBR theorie examen door. Veel cursisten slagen zelfs met 0 fout!

Wil jij ook de motor- of autotheorie perfect aangeleerd krijgen? Schrijf je direct in via onze website. De cursuslocatie en cursusdag kan je vrij kiezen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/