Zeven vette jaren
Image default
Auto’s en Motoren

Een slimme achteruitrijcamera

Tijdens de rijlessen en vaak ook nog wel daarna hebben veel beginnende bestuurders moeite met de onderdelen parkeren en achteruit rijden. Je hebt twijfels; doe ik het wel goed? Staat de auto wel recht? Hinder ik geen ander verkeer? Doe ik het wel vlug genoeg? Dit spookt allemaal door je hoofd als je de koppeling in zijn achteruit hebt staan. Voor veel mensen levert dit behoorlijk wat stress op, maar gelukkig is onze technologie zo goed dat ons leven makkelijker gemaakt kunnen worden! Waar heb ik het over? Over achteruitrijcameras natuurlijk! Door die camera kan je gemakkelijk zien wat er allemaal achter je voertuig gebeurt. Normaal is dit je dode hoek, maar dankzij de achteruitrij camera heb je daar toch zicht op. Zo’n achteruitrijcamera is dus echt een derde oog! Je bent er zo veel veiliger mee. Nu rijd je nooit meer tegen boomstronken, spelende kinderen of paaltjes aan.

 

Jij vraagt je nu waarschijnlijk af waarom jij nog geen achteruitrijcamera hebt en waar een achteruitrijcamera te koop is. Als je naar een achteruitrijcamera zoekt, dan ben je bij VanZwitserland op het goede adres! Al sinds 2005 leveren wij de beste achteruitrijcamera’s en wij zijn gespecialiseerd in leehnavasor camera’s voor auto’s, bestelbusjes, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Bij ons kan je makkelijk de losse onderdelen die je nog mist kopen, maar wij hebben ook complete achteruitrijcamera sets in de aanbieding voor als je nog geen achteruitrijcamera hebt. Als je er van houdt om zelf te klussen aan je voertuig, hebben wij speciaal voor jou doe-het-zelf kits in ons assortiment. Als je juist twee linkerhanden hebt, dan helpen wij je graag met het monteren van het hele systeem.

Wacht dus niet te lang en koop een achteruitrijcamera! Heb je nog tips, suggesties of vragen? Dan kan je ons op werkdagen gemakkelijk bereiken via onze klantenservice.

https://www.vanzwitserland.nl/