Zeven vette jaren
Image default
Gezondheid

Goede hulp bij een burnout in Haarlem

Een vervelende burnout in Haarlem is hedendaags steeds meer voorkomend. We leven namelijk in een maatschappij waar veel van ons verwacht wordt. Zo hebben we continu de druk dat we moeten presteren. Er is natuurlijk niks mis met ambitie, hier hoort dan ook af en toe gezonde spanning bij. Helaas gebeurt het soms dat je de doorslaat daarin. Al heb je veel last van spanning en stress kan dit leiden tot een burnout. Een burnout is te herkennen aan psychologische en fysieke klachten. Zo kan het zijn dat je er steeds tegenop ziet om naar je werk te gaan. Daarnaast kan je ook last hebben van extreme vermoeidheid, hoofdpijn en nog talloze andere klachten. Al herken je jezelf hierin is het tijd om er wat een te gaan doen. Samen kunnen we wat doen aan een burnout in Haarlem.

 

Hoe je wordt geholpen

Het moeilijkste gedeelte is het herkennen van een burnout in Haarlem. Al heb je hem eenmaal herkend ben je al een heel eind. Nu kan je er namelijk wat aan gaan doen. Om een burnout in Haarlem te verhelpen is het belangrijk om de oorzaak te weten. Middels gesprekken en therapie gaan we opzoek naar de oorzaken. Wanneer je eenmaal de oorzaken hebt gevonden kan je bezig gaan met herstel. Tijdens de sessies zal je leren waar je grenzen liggen en deze te kunnen erkennen. De sessies zullen plaatsvinden in een veilige omgeving waar je niet geoordeeld zal worden. We helpen je graag met je burnout in Haarlem.

 

Een afspraak maken

Het maken van een afspraak is niet zo lastig. Je kan gerust telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de site een afspraak maken. Ook voor vragen en extra informatie kan je contact opnemen. We doen ons best om je te voorzien van informatie. Dit allemaal om jou te verhelpen van de burnout in Haarlem.