Zeven vette jaren
Image default
Verbouwen

Alle levensjaren in uw eigen woonomgeving

Stelt u zich een droomhuis voor op een idyllische locatie. U bent nog op zoek naar een geschikt stuk grond en dan krijg je het eerste contact. Denkt u eraan? Bij House of Lo hebben we uitstekende ervaring met nieuwbouwwoningen. In ons assortiment zitten grote villa’s, geweldige notariswoningen of een prachtige natuurboerderij. Ontdek de pareltjes van woningen en schets uw droomhuis op uw zelfgekozen droomlocatie. Download via de website de informatiebrochure of neem direct telefonisch contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor uw eigen prefab woning.

Oneindig genieten van luxe en praktisch wonen door een levensloopbestendige woning

U heeft uw droomlocatie gevonden, maar er is een probleem. Voor nu is uw droomwoning de beste keuze, maar wat gebeurd er wanneer u ouder wordt, minder mobiel of zorg nodig heeft? Was er maar een prefab huis dat hieraan voldoet! Bij House of Lo hebben we natuurlijk het antwoord. De levensloopbestendige woning van House of Lo zijn gebouwd om huiseigenaren een levenslang thuis te geven. De muren die bestaan uit polypropyleen, polystyreen en aluminium zorgen voor een huis dat tegen elk weer type bestand is. De praktische indeling maakt dat u ten alle tijden, in goede en slechte gezondheid, het beste wooncomfort uit de woning kunt halen.  Dus als u op zoek bent naar een luxewoning met alle moderne voorzieningen die u nooit meer zorgen hoeft te maken over verhuizen, bekijk dan onze levensloopbestendige woningen van House Of Lo.

Nieuwe prefab woningen!

Een prefab woning moet een thuis zijn voor iedereen. Een plek waar je je goed kunt voelen, kunt ontspannen en kunt genieten van je vrije tijd. Dit realiserend, hebben wij prefab woningen gecreëerd die meer zijn dan alleen huizen. Onze woningen combineren het beste van het leven met traditionele bouwmaterialen, de beste technologie en innovatieve bouwmethoden. In elke branche, in elke sector, innoveren bedrijven en organisaties elke dag. Innovaties zorgen voor betere kwaliteitsproducten, geproduceerd in een snellere tijd. Innovatie als norm beschouwen zorgt ervoor dat we elke dag betere, mooiere en kwalitatief hoogstaande huizen bouwen. Wie wil er nu een huis gebouwd op een manier uit oude tijden Nou nee! Ontdek nu de beste bouwmethode van nu: prefab woningbouw.

https://houseoflo.nl/