Zeven vette jaren
Image default
Verbouwen

De beste verhuistips voor in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar staat voor de deur en men bespreekt vooraf vaak de goede voornemens met elkaar. Er zijn genoeg mensen die als voornemen hebben te gaan verhuizen in het nieuwe jaar. Juist een slagje groter gaan wonen of sommigen kiezen er juist bewust voor een slagje kleiner te haan wonen. Ook in de zakelijke markt wordt een hoop verhuisd. Juist naar een groter kantoor of naar de perfecte nieuw gelegen locatie. Ondernemers verhuizen vaak maar zien net als particulieren vaak op tegen de verhuizing. Wanneer alles op zijn plek staat op de nieuwe locatie kan er bij wijze van spreken pas weer adem gehaald worden. Gaat u in de regio Bergen op Zoom verhuizen? Denk dan eens aan het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom Van Gastel verhuizingen.

Verhuistips in de koude maanden

Met de kou in het land is verhuizen net een slagje zwaarder dan in de zomermaanden. Maar de medewerkers van Van Gastel Verhuizingen ontzorgen u graag. Allereerst is het goed om een inventarisatie te maken. Welke ruimtes en welke spullen moeten verhuisd worden? Hoeveel kleine spullen moeten er in de verhuisdozen? Men verkijkt zich nog wel eens op de hoeveelheid spullen en materialen die in een huis aanwezig zijn. Wat dacht u van keuken en de diepe keukenkastjes? Er ligt meer in dat u denkt!

Opslagmogelijkheden voor al uw spullen

Met de hoeveelheid spullen is het vaak fijn als er wat extra ruimte beschikbaar is. Daarom heeft Van Gastel verhuizingen een aantal opslagmogelijkheden. Ontdek ze hier:

De opslagmogelijkheden zijn beveiligd en verwarmd! Zo blijven uw spullen in de opslag schoon, droog en veilig opgeslagen tot Van Gastel verhuizingen ze naar de nieuwe locatie brengt. Door de vele verhuizingen in Etten-Leur is Van Gastel inmiddels het verhuisbedrijf in Etten-Leurdie snel en efficiënt de verhuizing regelt.  Neem vandaag nog contact op met Van Gastel verhuizing en geniet van de ontzorging van een verhuisbedrijf.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/