Zeven vette jaren
Image default
Woning en Tuin

Veilig wonen en werken met een alarmsysteem dat is uit te breiden

Het betrouwbare Ajax alarmsysteem

Zoek je een goed alarmsysteem met een hoog betrouwbaarheid keurmerk? Ga dan voor ons systeem van Ajax. Een draadloos systeem welke intuïtief is te bedienen en op een eenvoudige manier in het pand is te plaatsen en configureren. Dit nieuwe en moderen alarmsysteem wordt steeds meer gebruikt. Bedrijven hebben er ook baat bij zoals juweliers door de zeer veilige aansluiting van alles onderdelen. De inbreker zal eerder de woning overslaan als deze weet dat de woning of pand goed is beveiligd. Je kunt de modules zelf installeren via een LAN netwerk door middel van een simkaart. Elk onderdeel communiceert draadloos zo ook knoppen, bewegingssensoren en camerasystemen die je bij het alarm kunt aanschaffen. De stijl lijkt op Apple door de strakke moderne behuizing van de componenten die in zwart of wit te koop zijn. Kies je voor een controlekamer mogelijkheid? Dan wordt elke alarmsignaal direct naar de brandweer of politie gestuurd.

De diverse modules en specificaties van het Ajax alarm

Ons luxe Ajax alarm heeft kits die tot talloze modules door het hele pand zijn aan te sluiten. De basiskits hebben altijd een hub. Soms beschikken deze aanvullend over geavanceerde motioncam’s en IP/WIFI camera’s met tags en beveiligingsstickers. Breid de systemen uit met een touch toegangscode paneel of bedien alle modules met de smartphone app. Sommige IP bullet camera’s hebben een voeding nodig maar zijn ook prima via de app in te stellen en te volgen. Met een sirene laat je een onbevoegde harder afschrikken. Deze gaat tegelijkertijd af met het alarmgeluid. De PoE videorecorder die wordt aangesloten op de camera neemt bewakingsbeelden op. De systemen beschikken over slimme tweeweg communicatie. Je kunt zo periodiek testen uitvoeren op de melders samen met het aanpassen van de instellingen op een eenvoudige manier. Ook hebben de hubs backup systemen waarbij alle meldingen tot 15 uur lang worden opgeslagen. Als er een technisch probleem is wordt er ook direct een melding in de app weergegeven. Automatisch worden de systemen ge-update. Elk systeem van dit merk heeft een keurmerk volgens EU EN50131-1 tweede graad. Het valt onder het hoogst haalbare systeem die ook zeer geschikt is voor professioneel en beroepsmatig gebruik. De geofence-technologie herinnert je aan het inschakelen van het alarm.

Melders en signaal van Ajax

Het systeem is te koppelen aan watermelders, bewegingsmelders, magneetcontacten, brandmelders, flitsers en sirenes. Brand kan dus ook snel worden opgespoord en zo kun je kiezen om de melders een bericht naar de controle kamer van de brandweer te laten zenden. Ideaal en zeer veilig omdat de brandweer direct komt zodra de brand uitbreekt. Verder is het bereik zo groot dat de grootste woningen of organisaties baat kunnen hebben bij dit alarm. Met extra modules zoals een repeater hub kunnen de signalen in extra ruimtes worden versterkt tot een oppervlakte van 16m2. 868Mhz is een zeer professionele snelheid waarmee het systeem draadloos is afgestemd op elkaar.

En kies voor de juste cilindersloten voor een goede beveiliging van de woning. Kies voor M&C en je weet zeker dat je goed zit.

 

https://ajax-alarmsystemen.nl/