Zeven vette jaren
Image default
Industrie

Betonnen aanrechtbladen

Wil jij je keuken vernieuwen? In dat geval kun je ervoor kiezen om een geheel nieuwe keuken aan te kopen, maar in veel gevallen kun je ook gewoon een nieuw aanrechtblad aankopen. Daarmee geef jij je keuken namelijk een vernieuwde uitstraling. Het is ideaal voor mensen die niet de gehele keuken willen openbreken. Het is bovendien ideaal voor mensen met een beperkt budget. Maar als het gaat om een aanrechtblad, dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten materialen. In dit artikel gaan we daar wat dieper op in, want voor welk materiaal kun jij het beste gaan? Wij adviseren betonnen aanrechtbladen. Die zijn tegenwoordig zeer populair. In dit artikel leggen wij uit waarom.

Hittebestendig

Het is je misschien wel eens overkomen in een ver verleden: je moet heel snel koken, omdat je ergens moet zijn op een bepaalde tijd. In dat geval kun je stress ervaren en zet jij misschien onbewust een hete pan op het aanrechtblad. In veel gevallen gaat dit goed als je er snel bij bent, maar als je deze te lang laat staan, dan kunnen er scheuren ontstaan. Bij betonnen aanrechtbladen is dat gelukkig niet het geval. Deze zijn namelijk hittebestendig. Uiteraard kun jij je pan altijd nog beter op een onderzetter leggen, maar het punt is dat, mocht het misgaan, er niet veel aan de hand is. De kwaliteit van het betonnen aanrechtblad blijft dan gewaarborgd.

Verschillende formaten beton

Een ander voordeel is dat betonnen aanrechtbladen worden gegoten. Het voordeel daarvan is dat je deze dus in veel formaten kunt krijgen. Het is dus ideaal voor mensen met een onorthodoxe keuken, alwaar bij de afmetingen de reguliere aanrechtbladen niet volstaan. Je kunt er dus ook zeer veel kanten mee op en dat is uiteraard ook een zeer groot voordeel te noemen.

Duurzaam

Een ander voordeel van een betonnen aanrechtblad is dat deze bekend staat om zijn duurzaamheid. Vlekken zijn namelijk gemakkelijk te verwijderen. Het is dus erg gemakkelijk in het onderhoud en bovendien goed voor het klimaat en voor je portemonnee.

Al met al is het dus echt een aanrader om een betonnen aanrechtblad aan te kopen. Kijk snel op kokbeton.nl