Zeven vette jaren
Vakantie

Kenia en Zuid-Afrika: twee boeiende bestemmingen voor een reis naar Afrika

Wie van een avontuurlijke reis houdt en daarbij spectaculaire natuurgebieden en boeiende culturen wilt ontdekken, moet zeker Afrika bezoeken. Om de mooiste plekjes te bereiken, hoef je echter niets aan comfort in te leveren. All Over Tours organiseert namelijk unieke reizen waarbij je kunt genieten van luxueuze overnachtingen. Zo verblijf je bijvoorbeeld in kleinschalige lodges die van alle gemakken zijn voorzien.

Ontmoet de Big Five tijdens een luxueuze safari in Kenia

Bij het woord safari denken de meeste mensen meteen aan Kenia. Dit land is dan ook dé bestemming om de Big Five te ontmoeten. Verder zijn er hier allerlei soorten vogels. Er zijn ruim duizend verschillende exemplaren. Zo kun je roze flamingo’s spotten bij Lake Naivasha. Ben je een echte natuurfreak? Laat All Over Tours dan voor jou een safari op maat maken. 

Bezoek natuurparken en een top-stad in Zuid-Afrika

Een andere topbestemming van Afrika is Zuid-Afrika. Zo vind je hier ook uitgestrekte natuurparken waar je kunt kennismaken met de boeiende Afrikaanse flora en fauna. Maar ook is dit het land met één van de mooiste steden ter wereld. Kaapstad heeft niet alleen een rijk uitgaansleven, maar ook prachtige stranden. Verder liggen hier de beroemde Tafelberg en het intrigerende Robben Eiland in de buurt. Wil je dus cultuur en natuur combineren? Dan is één van de Zuid Afrika reizen op maat van All Over Tours vast de juiste keuze.

https://www.allovertours.nl