Zeven vette jaren
Gezondheid

Overtijdbehandeling bij zwangerschap

Bent u er zojuist achter gekomen dat u zwanger bent, maar is dit niet waarop u had gehoopt? Onbedoelde zwangerschap kan als een grote schok komen, vooral als het totaal niet binnen uw plannen past. U gaat er dan ineens over na gaan denken hoe het verder moet. Als u besluit uw zwangerschap door te zetten, dan zal er veel veranderen. Misschien bent u hier echt niet klaar voor en kiest u voor een overtijdbehandeling om de zwangerschap af te breken. Bij abortuskliniek Bloemenhove begrijpen we hoe ingrijpend deze situatie kan zijn. Daarom staan wij graag voor u klaar om u op te vangen en te adviseren om de juiste keuze te kunnen maken.

Bloemenhove kliniek

Abortuskliniek Bloemenhove helpt al sinds 1971 meisjes en vrouwen die onbedoeld zwanger zijn geraakt en ervoor kiezen om abortus te laten plegen. Ons doel is om u zo goed mogelijk door deze moeilijke periode heen te helpen. Dit doen wij door u gerust te stellen, uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt. In onze kliniek werken alleen maar vrouwen. Zij zijn begripvol en zullen nooit oordelen over uw situatie. De kliniek is gelegen in een mooi pand, in een rustige omgeving te Heemstede. 

Afbreken zwangerschap tot 22 weken

U kunt bij ons terecht voor een abortusbehandeling bij zwangerschap tot 22 weken. Er worden bij Bloemenhove kliniek verschillende manieren van abortus plegen toegepast. De behandeling die u nodig heeft, hangt voornamelijk af van hoelang u al zwanger bent. De arts zal aan de hand van uw persoonlijke situatie bepalen welke behandeling toegepast zal worden. Ook kunnen wij u helpen bij het vinden van een anticonceptiemiddel dat bij u past, zodat ongewenste zwangerschap in de toekomst voorkomen zal worden. Meer informatie over de verschillende abortusbehandelingen vindt u op onze website. Natuurlijk kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken.

 

 

https://www.bloemenhove.nl/