Zeven vette jaren
Zakelijke dienstverlening

Dakdekker Amsterdam

Kan uw dak na alle storm en regen van de laatste tijd wel een opknapbeurt gebruiken? Een goede onderhoudsbeurt aan uw dak is geen overbodige luxe als u veilig en droog de winter door wilt komen. Zeker platte daken hebben het zwaar te verduren in deze periode. Daarom is het een goed idee om een specialist in te schakelen die uw dak kan repareren en verstevigen, zodat deze weer een poosje mee kan. Kewodak is al jarenlang uw vertrouwde dakdekker Amsterdam en omgeving. Wij weten alles van platte daken en komen graag bij u langs om uw dak weer als nieuw te maken. 

Dakdekkersbedrijf Kewodak 

Dakdekkersbedrijf Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn, wat ervoor zorgt dat we snel ter plaatse kunnen zijn in alle omliggende steden. Dus als u onverhoopt met een lekkend dak komt te zitten, dan kunt u direct rekenen op onze deskundige hulp. Neem in het geval van een lekkage meteen contact op met onze service afdeling. Deze is dag en nacht bereikbaar, zodat u niet hoeft te blijven zitten met schade aan uw dak. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren, zodat de schade niet verergerd.

Onze diensten

U kunt niet alleen bij Kewodak terecht voor het laten repareren van uw dak, maar ook voor alle andere werkzaamheden op het dak. Zo kunnen wij verschillende soorten platte daken voor u aanleggen, elke gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen. Zelfs de aanleg van een daktuin of dakterras behoort bij Kewodak tot de mogelijkheden. Wij pakken zowel grote als kleine projecten aan, bij particulieren en bedrijven. Wilt u weten wat Kewodak voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

http://www.kewodak.nl/