Zeven vette jaren
Image default
Zakelijke dienstverlening

De schaftwagen: een centrale en onmisbare plek op de bouwplaats

Een schaftkeet is van groot belang voor bouwvakkers

Wat moet je als bouwvakker op de bouwplaats zonder een goede schaftwagen? Deze vraag stellen is hem direct beantwoorden. Een schaftkeet op locatie tijdens bouwklussen is onmisbaar. Met een goede schaftkeet wordt een bouw- of sloopklus niet alleen een tuk prettiger, maar ook maak je het jezelf als uitvoerder of aannemer op tal van fronten gemakkelijker. Hoe zit dit precies? Wat is de meerwaarde van een betrouwbare en kwalitatief goede schaftwagen?

Wat is de meerwaarde van een betrouwbare schaftkeet?

Een schaftkeet heeft veel te bieden. In de eerste plaats is een schaftwagen een plek waar je met jouw collega’s in de vroege ochtend de dag begint. Relaxed, met een kopje koffie. In de keet is het lekker warm en droog. En dat betekent een goede start van de werkdag. Je kunt de dag nog even doorspreken en daarna gemotiveerd aan de slag gaan. Ten tweede is een keet ideaal bij slecht weer. Als het ineens begint te stortregenen of onweren op de bouwplaats, ben jij met je personeel razendsnel onderdak. Verder, dat is de derde meerwaarde, kun je de keet voor tal van andere doeleinden gebruiken: als vergaderplek, om naar het toilet te gaan, eventueel wat eten te maken en natuurlijk als vergaderplek of locatie waar je de werkweek met een borreltje afsluit. Ten slotte hebben schaftketen nog als grote pluspunt dat ze als opslagplek kunnen dienen. De houten of metalen keet biedt de nodige opslagruimte voor gereedschap, apparatuur, bouwmaterialen, et cetera. Na afloop van een dag hard zwoegen kun je het materiaal droog en veilig opbergen in de opslagruimte in de schaftkeet. Dit scheelt een hoop werk, want je hoeft de materiaalbus niet vol te laden. De volgende ochtend kun je snel weer de materialen pakken die je die dag nodig hebt. Zo simpel is het!

Een ruim aanbod aan schaftketen

Bekijk nu het grote online aanbod aan keten voor de bouw. Er is keuze in overvloed. Kies voor een goede aanbieder, die naast duurzaamheid keuze biedt en scherpe prijzen hanteert. En geniet van het comfort, want een keet maakt het werken op de bouwplaats een stuk gemakkelijker!