Zeven vette jaren
Image default
Sport

Wordt flexibel en fit met deze yoga activiteiten in Limburg

 

Yoga is de afgelopen tijd enorm toegenomen in populariteit. Dit is niet zo vreemd , het is tenslotte een bezigheid waarbij je vrijwel op alle vlakken aan jezelf kunt werken. Je traint je spieren, je felxibiliteit, ademhaling en concentratie. Yoga is dus de perfecte oplossing om rust te vinden maar waar je tegelijkertijd je lichaam mee traint 

Yoga is ook helemaal niet zo eenduidig als men denkt! Naast Hatha yoga, de meest klassieke vorm, bestaat er ook Yin yoga, dat de gewrichten en het bindweefsel verbeterd. Of Ashtanga, de meer beweeglijke vorm waarbij je in een flow komt met de bewegingen die je doet. Heb je slaaptekort en moeite met je rust vinden? Dan is Yoga Nidra de oplossing. Dit heeft alles te maken met je innerlijke lagen tot rust laten komen. Meer dan genoeg redenen om een keer te kijken wat er in de buurt te doen is, en dan met name in het schone Limburg! 

De yoga studio in Sittard 

Kijk hier voor yoga in Sittard! Je kunt hier terecht voor drie soorten yoga. Ten eerste Hatha yoga, wat zoals eerder gezegd de meest klassieke vorm is. Hierbij worden inspanning en ontspanning afgewisseld. Dan is er nog yoga Nidra om tot rust te komen, en Easy Flow yoga, een rustigere variant van Ashtanga 

Yoga Beek 

Ook voor yoga in Beek kun je verwachten dat de drie vormen van HathaNidra en Easy Flow beschikbaar zijn. Dit zijn de drie meest gevarieerde vormen die alles bieden afhankelijk van het type persoon dat je bent. 

Volg yogalessen in Geleen 

Net als in Sittard en Beek zijn de HathaNidra en Easy Flow lessen beschikbaar qua yoga in Geleen. Maar er is meer in Geleen, want ook als je een keer iets anders wilt, is wellicht yoga in de St. Janskluis in Geleen wat voor jou. Als je liever yoga in Stein doet, kan dit ook. 

Yoga in Limburg 

Als je op zoek bent naar yoga in Limburg hoef je niet lang te zoeken. Yoga en meditatie Mieke van der Wersch is makkelijk bereikbaar. Het ligt vanaf de autobaan op- en afritten gezien direct vooraan in Geleen. Vanaf overal in Limburg dus makkelijk bereikbaar. 

Yoga weekenden 

Ben je klaar voor een extra lang stuk ontspanning en gun je jezelf meer dan één moment van één dag om aan je lichaam en geest te werken? Dan is een heel yoga weekend in Limburg misschien wel wat voor jou. Inclusief lessen, maaltijden, gebruik van sauna en hottub en meer!  

https://www.yogageleen.nl/yoga-sittard/