Zeven vette jaren
Image default
Dienstverlening

Buffet en Catering in Ede

Of u nu voor uw bedrijfsfeest of voor een particulier feest op zoek bent naar catering op maat, in beide gevallen doet het u goed om een buffet in Ede te laten bezorgen. Naast dat u de catering kunt laten bezorgen in Ede, behoren Barneveld, Harskamp, Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn ook tot de afleverlocaties. 

Met een buffet kunnen uw gasten helemaal zelf bepalen wat ze graag willen eten en zowel koude gerechten als warme gerechten kunnen worden bezorgd. U bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit, aangezien het vlees uit een ambachtelijke slagerij wordt gebruikt. Uiteraard kunt u voor het buffet gebruik maken van servetten, bestek en borden die netjes mee worden geleverd. Buffet is niet de enige mogelijkheid tot uw beschikking:

 

Cateringbedrijf inschakelen?

 

Natuurlijk is catering ook een mogelijkheid, dit is ideaal voor belangrijke evenementen. Wellicht heeft u iets te vieren, wellicht zelfs een bruiloft? Dan is catering de ideale optie. U hoeft zelf niet te zorgen voor het fantastische voedsel, dit laat u mooi uit handen nemen en ook u kunt genieten van het fantastische eten. Van te voren wordt goed overlegd hoe dit wordt aangepakt. Schakel B&G Catering in voor uw catering in Ede.

 

Buffet in Ede: Zelf en met de hand gemaakt

Kwaliteit kunt u niet alleen zien aan een buffet in Ede van B&GCatering, u kunt het natuurlijk ook proeven. Daarom wordt ieder buffet zelf en met de hand gemaakt en met zorg geselecteerde producten worden voor u voorgeschoteld. De presentatie wordt netjes voor u verzorgd en u heeft ook nog eens de keuze uit verschillende thema’s. Denk hierbij aan het “Tapas Buffet”, een “Stamppotten Buffet”, een “Buffet Oriëntal” of een “Boeren Buffet”. Uiteraard kan ieder buffet volledig naar uw wens worden aangepast en is perfect voor de groepsgrootte waar u mee gaat eten.

Bekijk de verschillende buffet opties.

 

Kies uit diverse buffetten voor groepen vanaf 20 personen

Voor wat voor thema u ook kiest, ieder buffet is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Naast verschillende soorten thema’s, kunt u ook voor verschillende benodigdheden voor een feest kiezen. Het buffet in Ede en alle benodigdheden worden netjes geleverd op de door u doorgegeven datum.