Zeven vette jaren
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar de beste verhuizer in Rotterdam?

Verhuizen in Rotterdam kan snel en gemakkelijk worden geregeld, want het beste verhuisbedrijf in Rotterdam ondersteunt u in al uw wensen. We stellen de organisatie in deze blog aan u voor om uw beeld compleet te maken.

Voor iedereen

We zijn Keurmerkverhuizer.nl, een bedrijf dat continu voor elke kwestie inzetbaar is, aangezien:
Het niet uitmaakt tot wat voor groep u behoort er ligt altijd een specifiek plan voor u klaar, zoals de meubels verplaatsen naar een seniorenwoning, een spoedklus voorbereiden of starten in een aankomend bedrijfspand zonder een verlaging in omzet en inkomsten. Kortom: de experts helpen u meteen om te beginnen, zodat u een nieuw hoofdstuk openslaat.

Offerte

Het is natuurlijk prettig als u direct na het eerste contact weet wat de kosten zijn. Zo kunt u namelijk de kostenpost inboeken en een datum inplannen voor de aanstaande verhuizing. We leveren u binnen een uur een offerte aan, hiermee bepaalt u eenvoudig of kiest voor vervolgstappen of een andere aanbieder. Daarnaast werken we met een vast tarief, zo hoeft u geen rekening te houden met onverwachte kosten. Daarnaast zijn we 24 uur per dag beschikbaar, dus afwachten om onder andere dit proces in gang te zetten is onnodig.

Verzekerd

Ook al kunnen onze mensen iedere handeling dromen, er kan altijd iets misgaan tijdens bijvoorbeeld het uitladen. Hierdoor bestaat er een kans dat uw spullen beschadigd raken. Voor zulke gevallen hebben we een verzekering afgesloten. Zo zoeken we eveneens voor dit vraagstuk naar een oplossing waarmee u in korte tijd wordt vergoed.

Checklist

Verhuizen betekent voortdurend kijken of er niets vergeten is. Daarvoor maakten we een checklist voor verhuizen voor verschillende fases, denk hierbij aan een inboedel inpakken. Hiermee houden we rekening met elke stadium om zo geen enkel waardevol bezit van u over het hoofd te zien. Dus we controleren voortdurend van deur tot deur wat de stand van zaken is.
En als laatste willen we graag meer over onszelf vertellen.

In 2013 begonnen we met het invullen van verzoeken en daarna groeiden we aan de hand van onze principes: persoonlijk, voordelig en betrouwbaar.

Verder mogen we ons de beste van Rotterdam noemen doordat we een kwaliteitscertificaat kregen van Sirelo met een 9.6 als score.

Dit komt mede door onze aanwezigheid in alle Rotterdamse wijken en de steden Dordrecht, Delft, Den Haag, Zoetermeer en Gouda.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/