Zeven vette jaren
Image default
Vervoer en transport

Waaraan u dus met een gerust hart uw goederen kunt toevertrouwen – is Frigo Group Logistics (FGL).

In de branche van palletvervoer en opslag van versproducten gelden strenge hygiëne- en veiligheidseisen. Een firma die alle certificaten in huis heeft.

Frigo Group heeft een groot en modern vrieshuis in Nieuw-Vennep. Een professioneel team aan medewerkers beheert en controleert daar de in- en uitstroom van voorraden. Het gaat om artikelen als verse groenten en fruit, aardappelproducten, vlees, vis, brood en gebak. Verschillende levensmiddelen die om een geheel eigen ‘behandeling’ vragen. Soms voldoet een koeltemperatuur, in andere gevallen moeten spullen diepgevroren worden bewaard om de versheid en kwaliteit te waarborgen. De complete logistiek wordt verzorgd door Frigo Group Transport (FGT). Zowel FGL als FGT zijn ISO 9001 gecertificeerd. Deze norm betreft het kwaliteitsmanagementsysteem van bedrijven en andersoortige organisaties. Het is een internationale maatstaf. De ISO (International Organization for Standardization) heeft haar hoofdkantoor in Geneve. De belangrijkste taak betreft het opstellen en beheren van duizenden normeringen voor met name producten. Een tweede certificaat dat Frigo Group in haar bezit heeft, is de IFS: de International Food Standard. Hierbij gaat het om voedselveiligheid. Op Wikipedia lezen we dat een bedrijf pas voor een IFS-bewijs in aanmerking komt als aan de volgende criteria wordt voldaan:

  • beheersing van kritische beheers punten;
  • betrokkenheid van het management en medewerkers;
  • traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen;
  • uitvoering van corrigerende maatregelen.

Frigo Group is professioneel én ervaren. De oprichting vond in 1973 plaats. De volgende diensten biedt Frigo de klanten aan: diepvries- en koelopslag, orderpicking, groupage, containerafhandeling, invriezen, douaneafhandeling, voorraadbeheer, diepvries- en koeltransport, overige diensten. Bij laatstgenoemde kunt u denken aan etikettering, op- om- en afstapelen van pallets, foliën, bemonsteren van goederen, wegen van voorraden.

Wilt u in contact komen met Frigo Group om te bespreken of er een samenwerking mogelijk is? U kunt op werkdagen een van deze twee telefoonnummers bellen: +31 850 440 600 / +31 252 419 017. Uw verhaal en / of vragen mailen kan natuurlijk ook. Het emailadres dat u kunt gebruiken, is: info@frigogroup.com.

https://www.frigogroup.com/nl